fbpx

Чоловіки за знаком Зодіаку, що здатні на найщедріші подарунки

Розповідаємо, під якими знаками зодіаку народилися ці щедрі чоловіки, які готові розкошелитися, щоб побачити усмішки на обличчях прекрасних панянок.  Головне, щоб дорогі подарунки не заважали стосункам, і в парі панувала любов, а не користь з розрахунком.

Телець.

Шубу то шубу, каблучку, то каблучку. Телець не заощаджуватиме на жінках. І нікого він не купує, просто чоловікові земної стихії подобається балувати свою половинку. Він готовий витратити всі заощадження, аби дівчина, що знаходиться поруч з ним, не червоніла через його презент. Зазначимо, що це справедливо лише щодо дівчини, з якою все ну дуже серйозно, бо інакше Телець – один із найскупіших знаків.

Лев.

Ось уже хто вміє дивувати жінок. Лев готовий продати душу, аби у нього були гроші на сюрприз для коханої. Якщо Лев зайде до ювелірки, то господар магазину збагатиться – чоловік вогненної стихії купить найдорожчу річ. Розлучившись з панянкою, Лев, щедра душа, не відбиратиме у неї подаровані прикраси.

Терези.

Поряд із цим чоловіком має знаходитися найрозкішніша жінка у світі. І цим все сказано, адже для своєї жінки чоловік-Терези не пошкодує нічого. Ось тобі дарча на палац, ось тобі скриня зі скарбами, ось тобі квиток на Місяць. Тільки повітряний хлопець не любить, коли в нього випрошують подарунки – милі дівчата, потерпіть, і ви купатиметеся в золоті. При цьому Терези – один із знаків, які важко переходять від слів до діла.

Стрілець.

Хто це тут у боргах, як у шовках, натомість жінка поруч сяє від щастя? Ну звичайно, це Стрілець знову набрав подарунків у кредит. Цей щедрий хлопець – мрія будь-якої дівчини. Подруга тільки погляне на вітрину, як продавці вже пакують річ, а Стрілець бігає по знайомих, щоб знайти тисячі, що забракло.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page