fbpx

Чoму королева назвала Кейт Міддлтон «вірною і улюбленою», а Меган Маркл – ні

У березні Її Величність Єлизавета II офіційно дала згоду на одруження Гаррі і Меган Маркл, і відповідний документ був представлений Таємній раді Великобританії. Напередодні він був опублікований, і королівські оглядачі відразу помітили одну вельми цікаву деталь, пише видання “Факти”.

Справа в тому, що в аналогічній королівській згоді на шлюб принца Вільяма і Кейт Міддлтон в 2011 році наречена Його Високості описується як «наша вірна і кохана Кетрін Елізабет Міддлтон», в той час як Меган Маркл таких компліментів не отримала.

Читайте також:  Кейт Міддлтон образилася на Меган Маркл (фото)

На відміну від своїх онуків, Її Величність Єлизавета II строго дотримується всіх правила королівського протоколу. За звичаєм, шлюб престолу не може вважатися законним без згоди королеви, а оскільки принц Гаррі зараз шостий в черзі, його це правило стосується в першу чергу.

«Для тих, хто задається питанням, чому Меган не названа” вірною і улюбленою “, як Кейт. Це тому, що таке визначення використовується тільки для громадян Сполученого Королівства. Меган ще не громадянка Британії», – пояснив виданню експерт з королівського етикету.

You cannot copy content of this page