fbpx

Чому треба бігти від чоловіка, який не біжить до вас: проста істина

Напевно, кожна третя українка зараз перебуває у, скажімо так, дивних стосунках: наче зустрічаєшся (і не лише зустрічаєшся) з чоловіком, а наче й ні – пропадає і з’являється, постійно «дуже зайнятий» або «ще не готовий до чогось більш серйозного» або все ніяк не розлучиться – чого приховувати, багато з нас спершу «ведуться», а потім терплять статус коханки. Часто роками. В надії, що от-от він зміниться – оцінить, зрозуміє, звільниться, дозріє. З вічним німим питанням: чому він не телефонує? Якщо ви – одна з таких жінок, прочитайте коротеньке звернення відомої журналістки Мізі Ернандез «Якщо ти справді йому потрібна», пишуть ukrainky.

«Правда жорстока, але від неї не сховаєшся: якщо чоловік не виявляє активності щодо вас – ви йому не цікаві. І не тіштеся думкою про його сором’язливість, недостатню сміливість чи брак часу. Все значно глибше…

Якщо чоловік справді зацікавлений вами, для нього не буде перешкод чи відстаней. Він прилетить через півсвіту, щоб привітати вас з днем ​​народження, а байдужий житиме на одній вулиці з вами, але не знайде 15 хвилин, щоб забігти і побачитися.

Чоловіки люблять форсувати відносини, полювати на об’єкт своєї симпатії. Це частина чоловічої природи. Це закладено в генах і записано на підкірці. Йому потрібен цей виклик. Це його заводить. Вабить. Чоловікові подобається добиватися жінку, повірте. Коли він бачить ціль, тобто жінку, яка його цікавить, він перетворюється на реактивний літак. У швидкісний лайнер. У криголам.

Чоловік може вигадати тисячі виправдань, чому він не прийшов, не зателефонував тощо. Годуватиме цими казками постійно з єдиною метою – аби не зізнаватися, що ви йому просто не цікаві. Значно простіше розповісти про дику зайнятість на роботі, важкий проект, іноземну делегацію, яку тиждень супроводжує. Насправді він навіть не згадує про вас, навіть мимохідь, навіть на секунду.

При цьому він залишається милим, галантно посміхається, облесливо щось говорить, і ви знову танете: «Ні, він все ж любить мене». І забуваєте про ваші смс, які він часто залишає без відповіді, дзвінки, на які він не передзвонює днями. І тут же пригадуєте, як він запросив вас на кілька вечірок, покликав на концерт – не здогадуючись, що того разу просто захворів його друг і пропадав квиток.

ЗАЦІКАВЛЕНИЙ ЧОЛОВІК НАМАГАТИМЕТЬСЯ БУТИ ПОРУЧ ЩОДНЯ – ХОЧА Б НА ЗВ’ЯЗКУ

Стоп, дівчата. Просто спиніться. Перестаньте чекати чоловіка, який за 24 години доби не може знайти час для вас. Телефонний дзвінок – десять хвилин, смс – хвилина. Ви ж знаходите їх для нього. Просто перестаньте це робити і не дозволяйте «грати» вашими почуттями, думками, тілом.

Хтось скаже, що в наш час домагатися уваги жінки – старомодно і віддає нафталіном. Мовляв, зараз все простіше і раціональніше. Ні, дорогі. Саме ініціативою, увагою чоловіки проявляють свою зацікавленість вами. Йдеться не про серенади під балконом, а про елементарну небайдужість до вашого життя, справ. Коли він цікавиться вами, турбується, розмовляє, телефонує – він намагається справити враження. А коли намагаються справити враження? Правильно, коли зацікавлені.

Зацікавлений чоловік намагатиметься бути поруч щодня – хоча б на зв’язку. Він не гратиме з вашими емоціями, як з дешевими китайськими іграшками.
Так, чоловіки справді бувають дуже зайняті, занурюються в роботу надовго, але зацікавлений чоловік завжди знайде хвильку для вас, а не згадуватиме від скуки і коли всі друзі зайняті. Ви заслуговуєте на те, щоб поруч з вами була людина, яка щиро дбає про вас. З якою ви відчуватимете, що завжди в пріоритеті.

Ви не заслуговуєте на брехню і очікування уваги. Ви заслуговуєте щирості. Теплих почуттів. Зрозумійте це і не бійтеся завершити такі стосунки. Повірте, час все лікує. Ви й озирнутися не встигнете, як у вашому житті обов’язково з’явиться людина, яка завжди знайде для вас час. Зателефонує. Підтримає. Без нагадувань і чекань. Йому не треба буде відправляти сотні смс, щоб дочекатися одну у відповідь. І знаєте чому? Тому, що ви будете йому цікаві». Хтось скаже – «я і так це знаю». Але інколи такі вчасні, хоч і не дуже втішні слова витвережують.

Сподіваємося, когось із вас, україночки, вони теж повернуть на землю і стануть початком нового життя, нових стосунків – взаємно цікавих:)

You cannot copy content of this page