fbpx

Чотири найчесніших знака зодіаку у зодіакальному колі

Астрологія протягом століть доводить, що представники кожного знака зодіаку (як правило) наділені схожими особливостями і рисами характеру.

Давайте дізнаємося, які 4 знака зодіаку найчесніші і чому:

4) Тельці

Тельці знають свої недоліки, а достоїнства демонструють не боячись.

Представники цього земного знака не люблять брехню в будь-якому вигляді і не бачать в ній сенсу.

Тому годі й шукати подвійне дно в словах Тельців – вони гранично відверті, тому як їм самим так подобається. Їм нема чого приховувати – свої недоліки вони знають, а гідність демонструють не боячись.

Якщо вам знадобиться хороша порада – можна сміливо звертатися до представників цього знака: вони тактовні і правдиві, тому допоможуть розібратися в проблемі і не стануть нікого висміювати і ображати.

3) Стрільці

Надто відверті стрільці часто можуть поpaнити почуття оточуючих

У стрільців є свої недоліки (часом вони легковажні і нестримані), тому не всі знають, що стрільцям, як правило невластива брехня.

Чесність і прямота для представників цього вогненного знака – це не просто слова, а їх головна чеснота.

Однак надто відверті стрільці, кажучи одну лише правду, часто можуть боляче pанити почуття оточуючих (в тому числі своїх близьких). Вони роблять це не зі злим умислом, просто тактовність – це не їх коник.

2) Овни

Якщо Овнів щось не влаштовує, вони заявлять про це прямо.

Овни люблять перемагати і бути першими в будь-якій ситуації, але віддадуть перевагу чесну перемогу, навіть якщо для цього доведеться затратити більше зусиль.

Читайте також: 4 пари знаків Зодіака, які створені одна для одної і ніколи не розлучаться

Також ці представники вогненної стихії просто не дуже добре вміють брехати і знають про цю свою особливість. Овни можуть бути нестриманим, запальними і непередбачуваними, але вони не будують ніяких хитромудрих підступних планів (це їм не властиво) – якщо їх щось не влаштовує, вони заявлять про це прямо.

1) Діви

Діви вміють, але не люблять прикидатися.

Представники цього земного знака воліють чесністю, прямолінійністю і категоричністю. Їм простіше розкритикувати людину в пух і прах (вони дуже люблять критикувати), ніж зробити їй брехливий комплімент.

Якщо це неминуче, вони вміють прикидатися, але дуже не люблять це робити і їм це майже фізично неприємно.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page