fbpx

Чотири знака Зодіаку, які вміють забирати чужий бiль

Ці люди можуть зрозуміти будь-яку людину, переймуться чужими проблемами, але ніхто не може зрозуміти їх мотивів і бажань. Скільки бoлю вони пропускають через себе, скільки співпереживання чужим долям.

У них немає заздрості, вони щиро радіють чужим успіхам, і мовчать про своє горе. Любов до людей сильніша від власних інтересів, коли заради щастя незнайомої людини можна піти на жеpтви.

Вони вміють забирати бiль, очищаючи душу, вбираючи в себе негатив і змінюючи життя на краще. Хоча про їх власне життя, думки і бажання нікому нічого не відомо. Люди наділені почуттям співпереживання, щирої турботи і всепрощення, всіма силами прагнуть зробити світ світлішим народжуються під декількома зодіакальними сузір’ями.

Pак

Самотня душа, він так хоче знайти спокою, але природна енергетична сприйнятливість заважає йому. Навіть при всьому бажанні, Рак не може залишатися глухим до чужого лиха.

Він може здаватися байдужим, мовчазним і відчуженим, як їжачок випускати голки. Але варто тільки людині попросити, він ніколи не зможе відмовити. Навіть якщо допомога не кращим чином позначиться на його житті.

Чужий бiль він вбирає мовчки і непомітно. Попросту витягаючи стpаждання з людини, а натомість віддає свою теплу енергію, заряджає позитивом і повертає любов до життя. Іноді це відбувається непомітно навіть для Pака, і тільки потім він відчуває спустошення і втому. Адже він віддав свої сили і енергію, ввібравши чужий біль.

Телець

Він відкритий для світу, все його єство відкидає несправедливість. На шкоду собі Телець буде стояти за свої переконання. Добряк в пошуках правди, який відкидає лицемірство. Йому часом дуже складно вистояти в сутичці. Але якими важкими б не були удаpи долі, він не погодиться перейти на темну сторону.

Людські проблеми, прохання не залишаються без його уваги. Допомогти кожному, вислухати дати пораду, віддати півзарплати, аби допомогти людині.

Є у Тельця і ​​ще один дар – після розмови з ним хочеться посміхатися. Немов важкий камінь впав з душі. Його теплі слова проникають в серце і загоюють pани. Мова Тельця завжди тепла, зворушлива, його хочеться слухати і слухати, він немов цілющий бальзам для поpаненої душі.

Скорпіон

Він витримає будь-які випробування, і зламати його може тільки брехня і зрада. Скорпіон – відомий борець за правду. Йому складно примириться з самим собою, і прийти до гармонії, він розуміє чужі проблеми, набагато краще за своїх.

Пильно подивившись на людину, Скорпіон загляне їй в душу, витягне на поверхню всі тривоги і смутки, підтримає і допоможе впоратися з бідою. Мимоволі забираючи частинку чужого смутку собі.

Саме поглядом Скорпіон може забрати чужий бiль, при цьому в той момент він не замислюється, що і сам може постpаждати. Також для нього характерна жеpтовність, коли інтереси дорогих людей, їхнє щастя Скорпіон ставить понад власне.

Риби

Природжений цілитель душ. У Риби талант вивідувати будь-яку інформацію, легко і невимушено. Навіть абсолютно незнайома людина охоче поділиться з нею найпотаємнішим.

В свою розповідь люди вкладають переживання, вихлюпують негатив, Риба ж приймає їх. Її дар – енергетична трансформація. Рідкісна здатність перетворювати негативні емоції в позитив. Людина приходить з бoлем, а йде окрилена новими бажаннями і світ вже не здається чорним, і попереду стільки можливостей і перспектив.

Читайте також: 4 Знаки Зодіаку, які дуже часто за свою доброту отримують зpаду у відповідь

Сама Риба ж не страждає від отриманого негативу. Їй допомагає ще одне вміння – відгороджуватися від чужих проблем. У неї є її власний світ, куди вхід суворо заборонений. Вона допоможе, вислухає, забере бiль, але при цьому проблеми не торкнуться її душі, та й думки Риб назавжди для всіх залишаться загадкою.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page