fbpx

Чудовий рецепт десерту, впевнена, сподобається і діткам і дорослим! Доступні продукти та легкість приготування не залишать його без уваги

Ось цікава ідея, куди подіти залишки минулорічної консервованої вишні! Адже скоро новий сезон, а консервацію необхідно використати.

Чудовий рецепт десерту, впевнена, сподобається і діткам і дорослим! Доступні продукти та легкість приготування не залишать його без уваги.

Необхідні інгредієнти:

400 гр консервованої вишні без кісточок,

4 ст.л. цукру,

Дрібка ванільного цукру,

1 ч. л. крохмалю,

2 ст.л. какао порошку,

4 великих пряники,

1 ст.л. вершкового масла,

2 ст.л. борошна.

Процес приготування:

1. Консервовану вишню відкинути на сито та дати повністю стекти рідині.

2. Цукор змішати з ванільним цукром, крохмалем та какао. Цією сумішшю засипати вишню, обережно перемішати та розкласти по формочкам для кексів.

3. Пряники покришити або натерти на крупній терці. Борошно просіяти.

4. Вершкове масло розтопити та дати трохи охолонути. Після цього змішати його виделкою з просіяним борошном, перетерти руками і з’єднати з подрібненими пряниками.

5. Крихтою, що вийшла, засипати вишню.

6. Духовку розігріти до 190 ℃. Формочки поставити на деко та запікати десерт 20-25 хв. Щоб він не пригорів, за 5-10 хв до готовності прикрити верх фольгою або пергаментом.

7. Готову страву дістати з духовки та дати трохи охолонути. Перед подачею на стіл десерт можна прикрасити вершками, цукатами або листочками м’яти.

Порада: додайте у пряники трохи грецьких горіхів – страва стане ще смачнішою та ароматнішою.

You cannot copy content of this page