fbpx

Чуєш, Ти!!! Приймак! З дитбудинку!: історія про прийомного хлопчика і “добру” сусідоньку

Прийомна дитина, яка в дитинстві знайшла нових батьків – це шанс для дитяти жити в родині. І в повний зріст мати любов мами і тата, і всі блага укупі. А родині знайти ЩАСТЯ.

Тільки б і радіти з боку. Але ж ні. Є ж і “добрі” сусідоньки, завжди готові розкрити очі бідній сирітці, що вона не рідна, а прийомна.

Я написала це як пояснення до того, що спостерігала сьогодні ввечері на дитячому майданчику.

PS: (заздалегідь). Я знаю цю науково-інтелігентну сім’ю. У них є син, той що прийомний – Леонід. Льоня, по-домашньому. Років йому десь 6-ть.

І ось цього вечора Льоня малюкам в пісочниці ДОПОМАГАВ будувати фортеці і замки з піску. Коли все йшло до здачі пісочного “об’єкта”, то пристала до нього пліткарка і недалека наша “консьєрж”.

– Чуєш, Ти!!! Приймак! З дитбудинку! Якби ти знав, що у тебе зараз не справжні батьки, то ти б себе так не вііііів, а був би в дитбудинку!

Як тільки я хотіла підійти і просто, мовчки нaбuтu пuку цій cвині, але…

Читайте також: Зайшла в магазин. Краєм ока бачу маму з сином років 6-ти. Як то кажуть, бідненько, але чистенько

Мене зупинив тонкий, але жорсткий голосок дитини:

– Ідіть гуляйте тітонько, я про це знаю вже давно. Мама каже, що я повинен рости інтелігентною людиною, а так як я інтелігентний хлопчик і не можу послати вас, то просто попрошу вас піти.

Тітка оніміла. А хлопчина продовжує далі:

– Мамі і Татові я на вас поскаржуся! Я не знаю, як вас звати, але ви – тітка, яку ВСІ у дворі ненавидять. А мої батьки вас знайдуть і покарають за те, що ви ображаєте малюків. … А ще й за те, що розповідаєте всьому дитячому майданчику.

І тут же без переходу:

– Мааамо !!!! Тааату !!!! Мене тітка обpажає !!! Самі розумієте, що з доброзичливою тіткою було через пару хвилин, коли Леонідові батьки буквально, як з повітря, опинилися поруч з сином …. Поважаю малюка !!! Хорошою людиною виросте!!!!! Грамотною!

Опубліковано 7 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page