fbpx

Чи підходите ви один одному: все що потрібно знати про сумісність знаків зодіаку

Як проявляють себе у відносинах знаки зодіаку?

Овни

Представники цього знаку дуже пристрасні і категоричні у відносинах. Овни рідко проявляють ніжність, але самі звикли отримувати від партнера максимальну увагу і турботу. Вони здатні на ризик заради свіжих емоцій і вражень, тому досить часто наважуються на зраду. Овни дуже вперті люди і будуть відстоювати свою точку зору до перемоги, а значить не стануть поступатися. Любов творить чудеса, а значить навіть закоханий баран здатний на багато що заради своєї половинки (переїхати в іншу країну, змінити рід діяльності, кардинальна зміна іміджу і ін.). Головне знайти правильний підхід до цих впертюхів.

Сумісні: Стрілець, Діва, Близнюки, Лев

Несумісні: Телець, Терези, Козеріг, Водолій, Рак, Риби

Тельці

Витримці і наполегливості Тельців може позаздрити будь-який знак. Тельці закохуються дуже повільно, але якщо це трапляється то скоріш за все на все життя. Тельці однолюби, тому дуже рідко зраджують своїм партнерам. Вони надійні в стосунках. Головний мінус – лінь. Телець може робити подарунки, проявляти увагу і ніжність, але йому варто дуже «прозоро» натякнути про це. Проте з бичків виходять дуже люблячі, але при цьому суворі батьки.

Сумісні: Рак, Діва, Скорпіон, Стрілець

Несумісні: Близнюки, Водолій

Близнюки

Представники цього знака відмінно фліртують і легко заводять знайомства. У відносинах з близнюками дуже непросто в силу їх двоїстої натури. У близнюків часто трапляються перепади настрою і мінлива поведінка. Сьогодні Близнюки шалено закохані в вас, а завтра вже сумніваються в цьому. Тільки цей знак зможе подарувати вам бурю емоцій у відносинах, можливо саме цього ви і шукаєте.

Сумісні: Рак, Терези, Стрілець, Водолій, Козеріг

Несумісні: Телець, Скорпіон

Рак

Раки – мрійники і фантазери. Вони вважають за краще усамітнення, романтичну обстановку і приємні дрібниці. Незважаючи на свою миролюбність, Раки виявляють бурю пристрасті до своїх обранців. Якщо ви вирішили пов’язати своє життя з Раком – ви щасливчик, адже він буде піклуватися про вас до останньої хвилини. Не ризикуйте розбити серце цього романтику, другого шансу на любов він вам не дасть.

Сумісні: Телець, Рак, Діва, Терези, Скорпіон

Несумісні: Близнюки, Стрілець, Лев, Водолій

Леви

Лев не тільки цар звірів, а й цар знаків! Він вимагає до себе максимальної уваги і поваги у партнера. Леви люблять щоб їм лестили і захоплювалися, сипали компліментами. Незважаючи на свою самозакоханість, Лев буде робити все щоб зберегти ідеальне враження про себе у партнера (домагатися вершин, бути кращим у всьому і обдаровувати партнера подарунками). Статус для Лева – це ВСЕ! Тому друга половинка повинна відповідати всім вимогам.

Сумісні: Овен, Діва, Стрілець, Козеріг, Водолій

Несумісні: Рак, Риби

Діва

Будьте готові до того, що Діви дуже неспокійний знак зодіаку. Вони розважливі і уважні, але при цьому дуже нерішучі. Заслужити довіри у Діви непросто, але якщо вам вдалося – ви практично виграли джекпот. Діви створені для спокійних довірчих відносин, люблять проводити час з сім’єю.

Сумісні: Телець, Рак, Лев, Діва

Несумісні: Близнюки, Стрілець

Терези

Терези заводять дружбу тільки з потрібними людьми, вони дуже цінують статус. Тому, терези рідко піддаються емоціям і йдуть на поводу у коханої людини. Вони відмінні оратори і здатні зачарувати вас прекрасними монологами. Але назвати їх занадто активними у відносинах не можна. Союз з терезами дуже гармонійний, якщо ви будете  безперервно захоплюватися їх досягненнями.

Сумісні: Овен, Телець, Лев

Несумісні: Діва, Козеріг

Скорпіон

Скорпіони цінують незалежність, їм важливо бути потрібними і важливими. У цьому знаку поєднуються пристрасть, таємничість і сильний магнетизм. Скорпіони більше інших знаків привертають до себе протилежну стать. При всій своїй жазі до кохання представники стихії води справжні сім’янини, вони віддані шлюбу і намагаються зберегти його всіма можливими способами. Адже скорпіони знають, що сім’я – це найважливіше на світі!

Сумісні: Овен, Рак, Лев, Риби

Несумісні: Діва, Водолій

Стрільці

Стрільці легко заводять пристрасні романи, у них немає проблем у спілкуванні з протилежною статтю. Легко і без сорому висловлюють свою власну думку, тому їх можна назвати прямолінійними і відкритими людьми. Стрільців не можна назвати найбільш стабільними сімейними людьми, але в кожному знаку трапляються винятки.

Сумісні: Овен, Телець, Лев, Скорпіон

Несумісні: Рак, Риби

Козероги

Якщо Козеріг закоханий – то це надовго, можливо навіть на все життя. Вони прекрасні сім’янини, господарі і батьки. Козероги вірні і стабільні, саме про них приказка «… як за кам’яною стіною». Дуже терплячі по відношенню до коханої людини їх по праву можна вважати ідеальними партнерами. Є і ложечка дьогтю – Козероги не звикли відчувати себе слабкими і беззахисними, тому часто займають оборонну позицію і здатні виявляти жорстокість до свого кривдника.

Сумісні: Телець, Близнюки, Лев, Діва

Несумісні: Терези, Водолій

Водолії

Водолії – творчі люди, і ця творчість проявляється у всьому, навіть у відносинах. Саме любов надихає Водоліїв на нові подвиги і ідеї. Нестандартне мислення і твердий характер вносять родзинку в їх відносини з партнером. Водолій є набагато «глибшим», ніж може здатися на перший погляд. Вони не оцінюють людей по зовнішності, водолії цінують внутрішній зміст і інтелект. Часто ризикують, не бояться змін і нового досвіду. Вам набридло одноманітність? Значить Водолії створені саме для Вас!

Сумісні: Овни, Близнюки, Терези

Несумісні: Тельці, Козеріг, Рак, Скорпіон

Риби

Дуже відданий і сімейний знак. Риби готові жертвувати собою заради сімейного благополуччя. Всіма силами вони будуть намагатися зробити другу половинку щасливою. Але при цьому досить часто люблять займати позицію лідера, наставника і навіть вчителя. Риби чутливі, відхідливі і ранимі, часто закривають очі на дрібні негаразди. Єдине чого не пробачать – це зрада. Найбільший страх Риб – зрада коханої людини.

Сумісні: Телець, Діва, Близнюки, Скорпіон

Несумісні: Терези, Козеріг

You cannot copy content of this page