fbpx

Чи повинен чоловік мити посуд?

Їхала я вчора в таксі з передачі, записувала Stories для Інстаграм, водій почув моє запитання і захотів відповісти. “Ні, – каже, – не повинен мужик мити посуд, не чоловіча це справа. Іноді допомогти – так, але не кожен день” (про це, до речі, мені деякі жінки в приватні повідомлення написали, а 8% за опитуванням так вважають) . ⠀

Запитала я у нього, а їсть він кожен день? І не один раз, напевно? Так куди брудний посуд повинен зникнути? Він трохи розгубився, а потім теорію розгорнув, мовляв, мужик себе після цього мужиком перестає відчувати. (ЩО? Якщо у Піноккіо ніс від брехні виростав, так у чоловіка, напевно, від готування і миття посуду “щось” зменшується? Чоловіки, поділіться, а то ми не в курсі)

“Мужик, – продовжував мій співрозмовник, – це дикий звір , його не можна до кухні приставляти, він мисливські інстинкти втрачає (таксист? мисливські інстинкти? хм …, – авт.). А у жінок займатися кухнею в кpові (коли Господь чоловіка і жінку створював, кухні не було, – авт. ) “. “А що б, – кажу, – чоловік робив, якби один жив? Хто б йому подавав і мив?”. Почервонів, розгубився … “Ну, сам. Тільки цього ніхто бачити не повинен, це і принижує мужика. Так я і живу один (мене не дивує, з таким-то підходом, – авт.), І, чесно кажучи, так набридло готувати і прибирати, що краще в їдальні поїсти “. Гаразд? Набридло? А жінці не набридає? У неї ж в кpoві робити те, що мужику набридає? ⠀⠀

Скажете, зараз посудомийні машини є. Є. Тільки її завантажити і вивантажити треба. Знову ж таки, хто це робить? Безумовно, розподіл обов’язків в парі – питання домовленостей. Тільки давайте чесно, якщо інша людина робить за тебе те, що в разі самотнього життя ти робив би сам, то ти цим іншим користуєшся. А чим компенсуєш, ще питання. У нас, як правило, нічим, тільки словами “я працюю”, і навіть це ще добре, а то може бути просто “я мужик”.

Читайте також: Роби, а не ний. А якщо ти нічого не робиш і не міняєш, значить, тобі добре. Будь чесний з собою

Якщо ти в парі не робиш те, що робив би один, то ти або є, або граєш в інфанта. Це і жінок стосується, які “просто красиві”. Мінімум напруги при максимумі благ. Як в дитинстві. Зручно, хто ж сперечається! Але чесним бути з собою не завадить.

За матеріалами – Обозреватель, автор(блог) – Лілія Ахремчик. Переклад – Intermarium.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page