fbpx

Чинний народний депутат України зрадів зустрічі з представниками Кремля в окупованому Херсоні

На фейсбук-сторінці народного депутата України Олексія Ковальова, що був обраний до ВР від партії “Слуга народу”, з’явилося повідомлення про те, що Ковальов відвідав “дуже важливий для нього захід” – зустріч першого заступника керівника адміністрації президента РФ Сергія Кирієнка “з фермерами Херсонщини”.

Ковальов пише:

“Все, що так турбує будь-якого агровиробника Херсонської області:

– що робити з реалізацією зернових та технічних культур урожаю 2021 року

– що з урожаєм 2022 року?

– кому і як продавати, які ринкові, державні та інші механізми будуть задіяні?

Усі питання було обговорено максимально детально”.

“По-перше, було заявлено, що Росія тут всерйоз і назавжди! Планується повномасштабна інтеграція аграріїв

Херсонщини до економічної моделі Росії. Застосовуватимуться всі інструменти підтримки виробників аграрної продукції, які діють на території РФ”, – написав чинний український депутат.

Крім того, Ковальов зазначив, що на зустрічі “обговорювали статус Херсонської області”, і висловився за найтіснішу інтеграцію з Росією.

Хто такий Олексій Ковальов?

Олексій Ковальов був обраний до парламенту від “Слуги народу” в мажоритарному окрузі №186 на Херсонщині (м. Гола Пристань, Голопристанський, Каланчацький, Олешківський, Скадовський райони, частина Чаплинського району). На час виборів – директор ПП “ЛК-АГРО”.

Член Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики. Голова підкомітету з питань акцизного податку та законодавчого регулювання ринку спирту, алкоголю і тютюну.

У жовтні 2019-го був одним із підозрюваних в отриманні 30 тисяч доларів за непідтримку в комітеті законопроєкту про ліквідацію корупційних схем під час оцінки об’єктів нерухомості.

У листопаді 2021 року Ковальов потрапив у ДТП на авто, яке не було вписане в його декларацію.

У грудні 2021 року Ковальов купив 4-канал у колишнього нардепа Дмитра Добродомова, а опісля задекларував його як подарунок від батьків.

Після окупації області росіянами “слуга народу” Олексій Ковальов залишився на території Херсонської області.

Наприкінці квітня 2022 року партія «Слуга народу» призупинила членство нардепа Олексія Ковальова у своїй фракції через підозру в державній зраді. Владна політична сила закликала правоохоронців розслідувати, чи став він на бік Росії у Херсонській області, пише Новинарня.

Фото: ЛБ.

06/08/2022

You cannot copy content of this page