fbpx

Читай цю молитву вранці 1 раз. Сильний оберіг, який закликає твого ангела-хоронителя!

В житті кожної людини бувають різні періоди. На жаль, іноді нам доводиться долати труднощі, з якими впоратися дуже складно.

У будь-якій халепі не варто сумувати, слід запитати себе: «Чому в моєму житті склалася така ситуація?», «Що я повинен зрозуміти?», «Який досвід повинен отримати?», А не нарікати на долю, запитуючи «За що мені все це?”

І все-таки, як би складно не було, важливо пам’ятати, що ти не один! Адже при народженні кожна людина опиняється під захистом вищих сил. Ангелхоронитель, який дається кожному при хрещенні, постійно оберігає і намагається захистити, допомогти. А якщо протягом життя людина робить добрі й праведні вчинки, у неї може з’явитися не один, а кілька ангелів-хоронителів.

Не так давно мій дорогий і улюблений тато потрапив до лікарні з інсультом. Я не знала що мені робити і як мені бути: відчай, страх, бiль, розгубленість – це те, що я відчувала тоді. Я думала, що мені ніхто не може допомогти.

В той момент, коли мені здавалося, що сподіватися вже нема на що і на кого, одна жінка в лікарні розповіла мені про молитву, яка здатна творити чудеса. Це молитва до свого ангела-хоронителя.

Читати цю молитву потрібно щоранку по одному разу! Вже після трьох днів такої практики ти почнеш помічати, як твоє життя змінюється в кращий бік. До речі, мій тато одужав, і зараз він із задоволенням ходить на свою улюблену дачу і навіть бігає вранці!

Сильна молитва до ангела-хоронителя

Дуже часто нам доводиться боротися з проблемами, які складно вирішити самостійно. Якщо життя поставило на твоєму шляху багато труднощів, і тобі здається, що біди aтaкувaли, спробуй звернутися до свого небесного покровителя. Він обов’язково тебе почує, якщо ти зробиш це правильно.

Ми пропонуємо тобі, дорогий читачу, ознайомитися з молитвою до ангела-хоронителя. Ця молитва – дуже сильний оберіг, який захистить тебе від багатьох бід і напастей і підтримає в будь-яку важку хвилину. Головне, щоб вона була щирою!

АНГЕЛИ БОЖИЙ, ХОРОНИТЕЛЮ МІЙ СВЯТИЙ, ДАНИЙ МЕНІ НА ОХОРОНУ! ЩИРО БЛАГАЮ ТЕБЕ: ПРОСВІЧУЙ МЕНЕ СЬОГОДНІ, ХОРОНИ ВІД УСЬОГО ЗЛОГО, ЗАОХОЧУЙ ДО ДОБРИХ ДІЛ І ПРОВАДЬ НА СПАСЕННУ ДОРОГУ. АМІНЬ.

СВЯТИЙ АНГЕЛИ, ПРИСТАВЛЕНИЙ ДО МОЄЇ ГРІШНОЇ ДУШІ І ДО ПРИСТРАСНОГО МОГО ЖИТТЯ, НЕ ПОКИДАЙ МЕНЕ ГРІШНОГО І НЕ ВІДСТУПИ ВІД МЕНЕ ЗА НЕСТРИМАНІСТЬ МОЮ. НЕ ПОПУСТИ ЗЛОМУ ДУХОВІ ВОЛОДІТИ МНОЮ ЧЕРЕЗ ПРИСТРАСТІ МОГО CМЕРТНOГO ТIЛА.

ЗМІЦНИ МОЇ НЕМІЧНІ СИЛИ В БОРОТЬБІ З ГРІХАМИ І НАСТАВЛЯЙ МЕНЕ НА СПАСЕННУ ДОРОГУ. О, СВЯТИЙ АНГЕЛЕ БОЖИЙ, ОХОРОНИТЕЛЮ Й ЗАХИСНИКУ МОЄЇ НЕРОЗКАЯНОЇ ДУШІ І ТІЛА, ПРОСТИ МЕНІ ВСЕ, ЧИМ ОБРАЗИВ Я ТЕБЕ ЗА ВСІ
ДНІ ЖИТТЯ МОГО, І КОЛИ ЧИМ ПОГРІШИВ МИНУЛОЇ НОЧІ, ЗАХИСТИ МЕНЕ В НИНІШНІЙ ДЕНЬ, І ОХОРОНЯЙ МЕНЕ ВІД УСЯКОЇ СПОКУСИ ДИЯВОЛЬСЬКОЇ, ЩОБ Я НІЯКИМИ ГРІХАМИ НЕ ГНІВИВ БОГА МОГО, І МОЛИСЯ ЗА МЕНЕ ДО ГОСПОДА, ЩОБ ВІН УТВЕРДИВ МЕНЕ У СТРАХУ СВОЇМ І ПОКАЗАВ МЕНЕ ДОСТОЙНИМ РАБОМ СВОЄЇ БЕЗМІРНОЇ БЛАГОСТІ. АМІНЬ.

Ця сильна молитва захистить тебе від бід і будь-яких неприємностей в житті. Тепер ти знаєш, що для цього достатньо просто попросити ангела-хоронителя.

Нехай вищі сили оберігають твій дім від поганих людей! Обов’язково розкажи про цю молитву своїм друзям, можливо, хтось із них зараз дуже потребує підтримки.

Будь здоровий, щасливий і старайся радіти, адже кожен день по-своєму прекрасний!

За матеріалами

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page