fbpx

Чия сукня красивіша: цікаві факти про весільні образи Меган Маркл і Кейт Міддлтон (фото)

Вчора, 19 травня, відгриміла одна з найгучніших подій року – весілля принца Гаррі і Меган Маркл. Вже уповноважені герцоги Сассекські назавжди об’єднали свої долі, однак в мережі не стихають розмови про те, в кого весільні сукні були кращими – в Меган Маркл чи в Кейт Міддлтон?

Одні користувачі стверджують, що ці образи неможливо порівняти, оскільки кожна сукня є особливою та неповторною, а інші зазначають, що в Кейт перша весільна сукня була урочистішою та цікавішою, ніж в Меган. Деякі шанувальники британських монархів навіть бачать відголоски весіль у знаменитій цереремонії одруження принцеси Діани та принца Чарльза 29 липня 1981 року, пише 24канал

Пропонуємо розповісти декілька цікавих фактів про сукні Кейт і Меган, а ви вже самі обирайте, який образ вам більше до вподоби.

Меган Маркл, герцогиня Сассекська

Для свого весілля новоспечена дружина принца Гаррі до вівтаря одягнула скромну сукню від британського дизайнера і креативного директора французького Модного дому Givenchy Клер Уейт Келлер. Усіх шанувальників королівського подружжя вражала стриманість образу, оскільки плечі сукні були лише злегка прочинені, а на самій сукні не було жодного орнаменту, прикрас чи мережива.

Натомість білосніжний наряд доповнював дивовижний 5-метровий шлейф, на якому були вишиті символи 53-х країн Співдружності. Весільну фату доповнювала тіара Bandeau, в якій центральна брошка-квітка належала бабусі королеви Єлизавети II – королеві Мері.

Читайте також: НЕЙМОВІРНИЙ ПОДАРУНОК: СТАЛО ВІДОМО, ЩО ПРИНЦ ГАРРІ ПОДАРУВАВ СВОЇЙ КОХАНІЙ НА ВЕСІЛЛЯ (ФОТО)

Перший весільний образ Меган Маркл доповнювали туфлі теж від Givenchy, за прикраси наречена обрала сережки з діамантами і браслет від Cartier. Остаточної ціни сукні наразі не повідомляють, але фешн-експерти іноземних ЗМІ стверджують, що плаття Меган могло обійтись у 340 тисяч доларів. Що цікаво, за нещодавньою інформацією британського видання The Daily Mail експерти припускали, що розкішна весільна сукня орієнтовно коштуватиме більше 135 тисяч доларів.

Для свого другого весільного образу, який також відзначився неабиякою скромністю і вишуканістю, Меган Маркл на вечірку у Фрогмор-хаус обрала білосніжну сукню до підлоги від Стелли Маккартні, яка закріплювалась на шиї. Для виходу Меган обрала ті ж підбори, що й під час першого образу.

Правда це чи ні, але ЗМІ також помітили на правій руці у дружини Меган Маркл перстень з голубим каменем, який раніше належав його матері – принцесі Діані.

Кейт Міддлтон, герцогиця Кембриджська

Щодо весілля герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, яка 29 квітня 2011 року стала дружиною принца Вільяма – брата принца Гаррі, то Кетрін обрала під вінець розкішну сукню авторства Сари Бертон – креативного директора Будинку Alexander McQueen.

Сукня також мала колір слонової кістки та була було створена з атласу і мережива, однак як і в Меган, не містила жодних прикрас, крім квітів і трилисників з мережива. Голову тодішньої нареченої також прикрашав неймовірний шлейф, довжиною 2,7 метрів. За оцінками експертів, вартість образу склала близько 350 тисяч доларів.

Щодо тіари, то це була прикраса від Cartier, яку напередодні весілля їй також, як і Меган, позичила королева Єлизавета II. Тіара складалася з 739 діамантів і 149 алмазів. Що цікаво, у день 18-річчя юній Єлизаветі II подарували цю тіару, але вона її майже не носила, тому вирішила передати в день весілля майбутній герцогині.

На весілля Кетрін одягла діамантові сережки, які подарували їй батьки, авторства дизайнера Робінсона Пелама. Прикраси стилізували під фамільний герб Міддлтонів – дубове листя, а їхня ціна склала 17 тисяч євро. Весільні туфлі теж були від бренду Alexander McQueen, як і друга весільна сукня, в якій Кейт відправилася на бенкет ввечері.

You cannot copy content of this page