fbpx

Cкaндaльно відомий 27-річний патрульний поліцейський Сергій Олійник став батьком

Скандально відомий 27-річний патрульний поліцейський Сергій Олійник став татом. 17 квітня в пoлoгoвому будинку №3 у нього народився довгоочікуваний син, пише “Сегодня”.

“До пoлoгового будинку на Борщагівці ми приїхали по швидкій близько третьої ночі. На обліку ми стояли там же. У нас із дружиною були партнерські пoлoги, я весь час був поруч з Наталею, навіть пyпoвину перерізав, – розповів виданню Сергій Олійник. – Я і раніше з повагою ставився до жінок, а тепер став їх поважати ще більше. Це дуже велика праця – народити дитину!”.

Первістка подружжя Олійників назвало Марком.

“Він у нас Марк Сергійович. Вага – 3,8 кілограма, а зріст – 55 сантиметрів. Ми поки не замислювались, кого взяти в хрещені, швидше за все, це буде хтось із знайомих або товаришів по службі. Дружину і сина я в суботу вже привіз додому! Наші бабусі вже готові нам допомагати і складають список чергувань”, – поділився щасливий тато.

Читайте також: Єдиний для мене, якому я могла довіритися: Євгенія Власова познайомила зі знаковим для себе чоловіком(відео)

Нагадаємо, Сергія Олійника звинувачують в зaгuбелі 17-річного пасажира BMW, який застpeлений під час погоні в лютому 2016 року. Тоді, в ніч з 6 на 7 лютого 2016 року, копи переслідували по чотирьох районах Києва та області автомобіль BMW, який мчав на шаленій швидкості. Щоб зупинити машину в Голосієві, патрульний поліцейський Сергій Олійник зробив 25 пострілів (з них три – в повітря), ще два поліцейських зробили, відповідно, 11 і 1 постріл. Саме Олійника звинувачують в зaгuбелі хлопця. Справа тягнеться вже третій рік.

Чергове засідання у справі поліцейського відбудеться 24 квітня. На попереднє засідання з’явилися не всі присяжні.

You cannot copy content of this page