fbpx

Дата народження розповість, який подарунок від долі ви отримали. Який ваш унікальний талант?

Якщо ви хочете увійти в чарівну зону навіть для задоволення, перевірте, який подарунок ви отримали від своєї долі на день народження.

Люди, що займаються нумерологією, вважають, що ця деталь багато говорить про нас. А для того, щоб дізнатися, що саме, вам слід додати цифри дня, місяця і року народження до отримання однозначного числа.

Наприклад, якщо ви народилися 1 вересня 1975 року, виконайте наступні дії 1 + 9 + 1 + 9 + 7 + 5 = 32 = (3 + 2 =) 5 . Одноцифрова сума буде 5, і вона визначає унікальні особливості.

Якщо ви вже знаєте свій номер, дізнайтеся свій особливий подарунок:

1. Мужність

Нумерологічні «одиниці» – сильні , сміливі і дуже амбітні – тип завойовників, для яких немає неможливого. Вони – відкриті уми, якими люблять користуватися люди. Часто, однак, їм важко стримувати своє “его”, щоб співпрацювати з іншими.

2. Чутливість

Нумерологічні “двійки” отримали м’який характер і вроджену доброту від долі. Вони прагнуть до гармонії в житті, щоб вони й інші люди жили краще. Вони розуміючі і можуть з легкістю пробачити, але іноді доводиться працювати над своєю самооцінкою.

3. Потужна влада

“Трійка” любить своє життя і здатна насолоджуватися ним. Пристосовані до використання рушійної сили, вони не витримують нерухомості. Вони є яскравими і різнобічними людьми, прославленими дітьми щастя. Однак, коли навколо вакуум, то вони тікають від реальності, як тільки на горизонті з’являються проблеми.

4. Баланс

Нумерологічні “четвірки” є збалансованими людьми, усвідомлюючими свої переваги і недоліки. Вони працьовиті, відповідальні і стабільні люди, вони добре управляють своїм майном і можуть заощадити гроші з розумом на чорній день. Іноді, однак, вони занадто жорсткі, практичні і грубі, що робить їх схожими на скнар і песимістів .

5. Інтуїція

“П’ятірки” характеризуються спонтанністю і мінливістю, вони здатні використовувати внутрішні спонукання. Вони проникливі і постійно шукають відповіді на питання про своє місце в світі. Вони надзвичайно гострі, нетерплячі і дуже імпульсивні. Іноді їх наcильницький темперамент і мінлива поведінка можуть відштовхувати людей.

6. Енергія любові

Нумерологічні «шестірки» здатні керувати своєю внутрішньою силою. Вони розважливі, самовіддані і товариські, здатні на великі почуття. Вони готові до великої жеpтви, але це може перетворитися на їхній мінус, навіть перерости в одеpжимість коханою людиною.

Читайте також: Скорпіони – пpистpасні, а Леви – віддані: наскільки довговічна любов вашого знака зодіаку

7. Навички прогнозування

“Сімки” мають сильно розвинену духовну сферу. Вони дуже таємничі люди з сильним почуттям індивідуальності. Вони досить підозрілі до незнайомців. Вони приносять гарну духовну енергію в життя інших людей , приносять мир. Вони мають проблеми з спілкуванням з іншими, що іноді трактується як пихатість, холодний характер.

8. Сила

“Вісімки” – надзвичайно сильні особистості . Вони мають великі плани, мрії та амбіції, щоб виконати їх. Вони енергійні і дуже сміливі, вони не ухиляються від досягнення бажаної мети. Коли відбувається щось погане, вони не заламують руки, вони лише зберігають свою кpов холодною і намагаються виправити ситуацію. Вони є великими лідерами, які люблять мати все “найкраще” навколо. На жаль, їх наполегливість і радикальність в дії можуть перетворитися на тенденцію вводити диктатуру.

9. Шляхетність

Нумерологічні «дев’ятки» – це духовні люди, які надають великого значення діям на благо інших. Вони хочуть жити в гармонії з Всесвітом, нехай добро процвітає. Вони наповнені любов’ю, співчуттям і ніколи не залишаються байдужими до страждань. Іноді, однак, вони жертвують своїм часом і своїми сім’ями занадто багато для боротьби за ідеали, вони забувають заспокоїтися і вловити свій баланс у своєму житті.

You cannot copy content of this page