fbpx

“Давайте зробимо добро для Русі, але всі гроші я передам дитині” чоловік Руслани Писанки оголосив збір коштів. Подробиці

22 липня на свої сторінці у Facebook, чоловік української ведучої та актриси Руслани Писанки, Ігор Ісаков зробив нову, зворушливу публікацію.

У своїй публікації він повідомив, що має намір допомогти у лікуванні незнайомій дитині.

Цитуємо:

“Друзі, це неймовірно, і ви у Русі неймовірні… Пів ночі читаю… Комок у горлі стоїть від того співчуття, і доброти, і турботи… Воістину ми непереможні… Стільки добра в такі темні часи… Пишаюся вами, Русею, що ви в неї є… І на такому душевному підйомі в мене зародилася мрія… Для неї… Заради неї…”.

За словами чоловіка Руслани Писанки багато його друзів просять номер банківської картки, щоб переказати фінансову допомогу. Як розповів чоловік актриси, спочатку ці прохання викликали в нього нерозуміння, потім збентеження, оскільки гроші в нього є.

“Але потім дійшло: це такий спосіб віддати ту повагу і зробити щось хороше для неї. Осяяло: я відкрив нову картку, вже закинув на неї перші 10 тис. грн. Давайте зробимо добро для Русі, але всі гроші я передам дитині – дівчинці або хлопчику, яка хвoріє чимось, що подібне до того, що було в Русі, і якщо ми врятуємо хоча б одне життя, то все це має сенс. […] Відчуваю, що це щось дуже гарне. Життя для дитини, другий шанс, не дарма. Упевнений, Русічці це сподобається”.

23.07.2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page