fbpx

Дбайлива матуся з усіх сил намагалась знайти достойного нареченого для єдиної дочки. Фінал цієї історії схожий на діснеєвську казку

Дбайлива матуся з усіх сил намагалась знайти достойного нареченого для єдиної дочки. Фінал цієї історії схожий на діснеєвську казку Джерело

Незвичайна історія сталася напередодні в американській Філадельфії, де 42-річна місцева мешканка на ім’я Роуз займалася пошуками підходящої кандидатури нареченого для своєї 23-річної дочки Марії.

Читайте також: — А ви його що, за ченьця маєте? Здоровий мужик, та йому жінка потрібна. От повернеться ваша Юлька з заробітків тоді мій син і в родині жити буде. А поки свахо, майте совість, дитину глядіть а Тарас поживе в тієї молодички, почекає Юльчиного повернення

Роуз завжди дуже дбала про дочку, готова була віддати для неї останню копійку. А після того, як Марії виповнилося 23 роки, її мати вирішила допомогти їй в пошуках молодого чоловіка. Роуз працювала у великій автомобільній компанії, в якій чимало молодих співробітників чоловічої статі. Жінка стала придивлятися до кожного з них, спілкуватися з ними і визначати, чи є серед них підходяща кандидатура для її дочки.

Через деякий час вибір Роуз упав на 25-річного хлопця на ім’я Томмі. У свої роки він вже займав пост керівника одного з відділів, мав великі перспективи на майбутнє, явно стежив за собою, одягався зі смаком і їздив на дорогому автомобілі.

Американка вирішила познайомитися з Томмі ближче, щоб також дізнатися про те, ким є його батьки, де він живе і які у нього плани на майбутнє. Роуз покликала молодого працівника в кафе на чашечку кави. Розмова з юнаком залишла у неї тільки позитивні враження. Вона дізналася, що його батьки теж досить багаті, хоч і проживають на іншому кінці країни. Томмі заявив, що в свої 25 років вже мріє завести сім’ю і стати зразковим сім’янином.

Однак все, що відбувалося далі, не йшло не за початковим планом 42-річної американки. Роуз дійсно познайомила Томмі зі своєю дочкою, але чоловік чомусь більше уваги приділяв їй самій, а не Марії. Юнак всіляко залицявся до жінки, яка майже на 20 років старша за нього, а її дочку відверто ігнорував.

Ще через кілька тижнів Томмі прямо під час робочого дня зайшов до кабінету Роуз з великим букетом квітів і запропонував їй зустрічатися з ним. Та була ошeлешена такою пропозицією, але все ж відповіла згодою, розуміючи, що до її дочки цей молодий чоловік залишився байдужим.

Через півроку Томмі і Роуз зв’язали побрались . Жінка ще довго вибачалася перед дочкою за те, що фактично забрала у неї потенційного нареченого. Але Марія запевняла, що не обрaжається на матір, а своє особисте життя буде будувати сама.

You cannot copy content of this page