fbpx

Де слід відпочивати відповідно до знаку Зодіаку

Кожен вибирає відпочинок на свій смак. Когось манить піщаний пляж, щоб можна було де витягнути ноги, комусь більше до душі активний відпочинок в горах або на снігових піках. А є й ті, для кого немає кращого місця, ніж заміський будинку.

Різні види відпочинку підходять не тільки різним за темпераментом людям, але ще і залежать від знаку зодіаку. І чим вищим буде збіг, тим більше шанс, що приємне проведення часу принесе користь і тілу, і духу. Багато хто навіть не здогадуються, наскільки часто відпочинок не задовольняється саме через неправильний підхід до його вибору.

Овен

Будь-яка фізична активність – це стихія Овна. Кінна прогулянка, серфінг, гірськолижний курорт, ось куди слід цілитися цьому знаку, при виборі путівки. Йому не буде нудно, а заодно і тіло залишиться в формі.

Телець

Тема природи. Тельці швидко знаходять спільну мову з навколишнім світом. Їм підійде відпочинок за містом, в лісі або біля озера. Особливо вітається поєднання з їжею. Для Тельця немає нічого кращого, ніж провести час на відкритому повітрі, в компанії смачного обіду.

Близнюки

Будь-яке місце, де є спілкування і люди. Ізоляція протипоказана. Близнюки – знак соціальний і вони легко підживлюються духовно від інших людей, отримуючи задоволення відпочиваючи в суспільстві.

Рак

У них навпаки – мати свій куточок самотності, ось те, що прекрасно підійде для тихих і спокійних Раків. Вони займуться своїм внутрішнім світом і таким чином будуть черпати енергію і силу.

Лев

Як і Близнюки, Леви соціальні, однак, в їхньому випадку увага всього соціуму має бути направлена виключно на них самих. Бути в центрі загального захоплення, упиватися похвалами – ось, де справжнє місце сили Львів.

Діва

Немає відпочинку краще для Діви, ніж зайняти себе генеральним прибиранням. Розгребти мотлох, навести нарешті лад на горищі або перебрати шафу і викинути непотрібні речі. Для когось це пекельне заняття, а ось Діва відпочине і зарядитися бадьорістю.

Терези

Цінителі мистецтва і відпочинку. Виставки, музеї, магазини – місця, де Терези відчувають себе найкраще. Ніхто так не оцінить прекрасне як вони. До речі, витрачати гроші на шопінг Терези також вміють віртуозно.

Скорпіон

Цей чуттєвий знак отримує справжню насолоду і відпочиває як душею, так і тілом, всюди, де зможе підзарядитися  енергетикою кохання. Техніки та практики кохання благотворно позначаться на Скорпіонові.

Стрілець

Отримання нової інформації, навчання та вбирання всього незвіданого. Подорожі в інші країни або вивчення новинок. Ось істинна стихія Стрільця, звідки він черпає силу і натхнення. Гострий розум і природна допитливість самі диктують Стрільцю, куди йому слід відправитися в наступну відпустку.

Козеріг

Його сила там, де є обмеження. Дієти, розпорядок дня, суворе дотримання правил. Козеріг зі своїм аскетизмом і твердим характером відпочиває в стихії, де соціальні та більш вільні знаки ніколи б не вжилися. Чим сильніше його заганяють в рамки, тим сильнішим стає Козеріг.

Водолій

Все, що захоплює Водолія стає джерелом його невичерпної сили. Хобі, інтереси будь-якого характеру, аби приваблювали і задовольняли його цікавість. Момент захоплення, коли не існує зовнішнього світу, ось де по-справжньому відпочиває Водолій.

Риби

Як водяний знак, Риби черпають силу зі своєї стихії. Будь-які водні види спорту, просто плавання, медитація біля води, прогулянка під дощем – в загальному все, що пов’язано безпосередньо з водою піде на користь Рибам, зарядить їх силою і додасть енергії.

You cannot copy content of this page