fbpx

Де ж їх скільки узялось! Пенсіонерка збирала і передавала ворогові інформацію про місце розташування Збройних сил України

Жительку Києва, яка збирала і передавала ворогові інформацію про місце розташування Збройних сил України, об’єктів критичної та цивільної інфраструктури у столиці та області затримала Служба безпеки України.

Про це  18 липня повідомила пресслужба СБУ.

Цитуємо:

“За даними слідства, з березня до червня 2022 року мешканка Києва, діючи за завданням представників спецслужб РФ, збирала інформацію про місця розташування військової техніки ЗСУ, блокпостів тероборони, об’єктів критичної інфраструктури, цивільних та військових об’єктів у Києві та Київській області”.

Також було встановлено, що зібрану інформацію, зокрема фото та координати розташування об’єктів, які цікавили ворога, підозрювана 60-річна жінка передавала своїм кураторам через мобільні застосунки.

А ось пресслужба Київської міської прокуратури у Telegram додала, що під час обшуку у підозрюваної вилучено мобільний телефон, комп’ютерну техніку, флеш-носії, записники, сім-картки та банківські картки.

Киянці повідомлено про підозру у скоєнні державної зради в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

18,07,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page