fbpx

Дe знaйти кохання: 10 кращих місць для знайомства з перспективним чоловіком

У наш час все важче знайти другу половинку через те, що всі захоплені віртуальним життям, а часу на зустрічі в реалі практично не залишилося.

Але створювати сім’ї і заводити тривалі стосунки все ж потрібно.

Тому ми зібрали інформацію про 10 найкращих місцях, де можна зустріти надійного чоловіка для серйозних стосунків.

1. Автосалон дорогих машин

Перевірено досвідом, що в салонах елітних машин нічого робити безробітним ледарям. Щоб зустріти перспективного чоловіка, потрібно хоч трішечки володіти тематикою та опинитися в потрібний час в потрібному місці.

2. Художня галерея або аукціон

Щоб зустріти інтелігентну людину, варто відвідувати публічні світські заходи. Для цього відмінно підходять виставки, аукціони для приватних осіб (не варто вибирати грандіозні заходи з великою кількістю людей: там важче знайомитися через наплив аудиторії).

Знайти однодумця, який розбирається в мистецтві і може підтримати світську бесіду, в такому креативному просторі набагато простіше, ніж в інших місцях.

Читайте також: ВЕСІЛЛЯ НА ТОМУ СВІТІ: ОДНОГО РАЗУ ЖАННІ ВАСИЛІВНІ НАСНИВСЯ СОН, ЯК ДОНЬКА ЗАЙШЛА У ДІМ В БІЛОСНІЖНІЙ СУКНІ – І РАДІСНО СПОВІСТИЛА: “МАМО, Я ВИХОДЖУ ЗАМІЖ!”

3. Діловий захід

Хто сказав, що знайти свою другу половинку на роботі неможливо? Успішні люди найчастіше перетинаються на ділових зустрічах, а на цьому ґрунті нерідко зав’язуються і романтичні відносини. Також знайомство на професійній основі дає можливість оцінити потенціал і амбіції людини.

Відвідуйте бізнес-форуми: навіть якщо не вдасться ні з ким познайомитися, це стане поштовхом для вашого особистого зростання.

4. Спортивні клуби та клуби за інтересами

Перспективні чоловіки стежать за собою, за своїм тiлом і займаються духовним розвитком, тому гольф-клуби, яхт-клуби, тенісні або кінні клуби – ті місця, куди потрібно прагнути потрапити, щоб завести потрібне вам знайомство.

5. Весілля друзів

Так, це може здатися банальним, але весілля завжди сприяють романтичним знайомствам. Піднесений настрій гостей, тости за любов і закохані молодята розкріпачують присутніх, та й можна не соромитися запросити на танець вподобаного чоловіка.

6. Лобі-бари дорогих готелів, бізнес-ланчі в престижних ресторанах

Часто зустріти перспективного чоловіка можна за сніданком в дорогому готелі, куди він приїхав у відрядження. Зайнятим успішним чоловікам ніколи ходити по виставках або навіть просто прогулятися по місту, тому ви можете спростити завдання і з’явитися судженому на очі першою.

7. Робота в громадських організаціях і політичних партіях

Не секрет, що влада і вплив додають чоловікові самовпевненості. Бажання допомагати іншим робить його в очах жінок чи не ідеальним супутником по життю. Рекомендуємо ходити на зустрічі громадських організацій або партій, адже там більшість присутні – чоловіки, а також це можливість змінити чиєсь життя і допомогти нужденним.

8. Багаті подруги з широким колом спілкування

Шанси зустріти перспективного чоловіка в рази виростають, якщо у вашому оточенні є багаті подруги, які входятьу вищий світ. Обзавівшись такими знайомими, вам буде простіше потрапити на тусовки для обраних.

Або ж у вашій подруги просто можуть бути хороші і самотні знайомі, які також мріють знайти справжню любов.

9. На курорті

На відпочинку можна заводити не тільки курортні романи на 2 тижні, але і знайти справжню любов (згадайте хоча б історію знайомства Ані Лорак і її чоловіка Мурата, які познайомилися в Туреччині). Так що дерзайте і не бійтеся відкритися справжньому почуттю.

10. У гонитві за адрeнaліном

Справжні чоловіки люблять відчувати себе і шукають таку ж сміливу супутницю життя. Тому поцікавтеся, де стрибають з парашутом, беруть участь в гонках або грають в пейнтбол. Можливо, саме там ви і знайдете майбутнього чоловіка.

Джерело.

You cannot copy content of this page