fbpx

Декілька доказів того, що Терези – самий суперовий знак зодіакального кола

Терези це єдиний неживий символ в зодіакальному колі, він є другим знаком повітряної стихії.

Відмінною рисою представників цього знаку є прагнення до гармонії в усьому. Чутливі до прекрасного, природжені дипломати, що володіють стійкістю духу і непохитною волею до перемоги в будь-якому суперництві, Терези часто виступають в ролі суддів, а також юристів на всіх рівнях.

Сталість, надійність і творча сила – кращі якості цього знаку! А ось ще 15 чудових якостей, які властиві Терезам:

1. Вони добре сходяться з іншими.

Терезам легко сподобатися людям, тому що вони будь-кого можуть змусити відчувати себе цікавим і важливим. Вони – прекрасні слухачі.

Терези добре обізнані про ваші почуття і емоції. І вони вміють відмінно передбачати наслідки своїх і чужих вчинків.

А все тому, що вони дуже спостережливі і мають виключно хороші навички сприйняття. Вони прагнуть зближуватися з людьми, які їм подобаються, шукають довгих дружніх відносин.

У той же час вони терпіти не можуть поверхневих людей і виключать вас зі свого кола спілкування відразу ж, якщо помітять за вами фальш і лицемірство.

2. Вони дуже добрі.

Терези не обіцяють вирішити будь-яку вашу проблему, але коли виникає необхідність – вони докладають всіх зусиль, щоб вам допомогти. Якщо вам потрібна емоційна підтримка, зверніться до Терезів. Вони розсіють ваші турботи і сумніви!

Ніщо не порушує внутрішній світ Терезів сильніше, ніж негатив навколо. Всі люди з оточення повинні володіти позитивною енергією і уникати конфліктів. Якщо цього не відбувається, Терези розчаровуються в людях і припиняють з ними спілкуватися.

3. Вони – природжені дипломати.

Ніхто не справляється з незграбними ситуаціями краще Терезів. Вони – відомі дипломати і з легкістю пояснюють будь-які дивні речі. При цьому вони тримаються стильно й елегантно.

Терезам подобається бути в оточенні інших людей. Просто сміятися, годинами обговорювати всякі дурниці або складні запитання – ось що робить їх щасливими. Терези – творчі душі, яким потрібні діалоги.

4. Вони допитливі.

Терези – елемент повітря, тому вони завжди прагнуть до саморозвитку. Першорядне значення для них має сила інтелекту.

Вони завжди зберігають здатність мислити раціонально. У будь-якій ситуації вони шукають і знаходять способи оптимізації робочих і побутових процесів. Саме природна допитливість дозволяє їм не застрявати на одному місці і завжди рухатися вперед.

5. Вони безкорисливі.

Терези дуже сприйнятливі і насправді цікавляться, що відбувається в житті друзів. Навіть якщо у них і бувають конфлікти, вони швидко їх згладжують за рахунок своєї харизми і доброти.

Щоб допомогти ближньому, Терезам не потрібно додаткових причин. Вони завжди раді протягнути руку допомоги, не вимагаючи нічого натомість. Але якщо ви спробуєте використовувати їх, вони викреслять вас зі свого життя.

Люди тягнуться до Терезів, коли у них виникають проблеми, тому що ті вміють поглянути на ситуацію з боку. Терези намагаються зрозуміти всі точки зору, перш ніж робити висновки.

Природно, це приваблює людей, тому у Терезів завжди багато вірних, надійних друзів. І хоча Терези ні за що не стануть дружити з негідником, заради друзів вони готові домовитися хоч з дияволом.

7. У них відмінний смак.

Терези знаходяться під впливом Венери, яка тривалий час ототожнювалася з богинею любові і краси. Терези цінують красу в усьому: в друзях і коханих, в мистецтві і музиці …

Тому вони більше інших приділяють уваги інтер’єрам і дизайну. Вони пишаються своїм смаком і мають на це повне право! Втім, вони і не приховують, що люблять все прекрасне і якісне.

8. Вони – перфекціоністи.

Терези завжди шукають найкращий, найдосконаліший, найгармонійніший спосіб прожити життя. В їх ідеальному світі все збалансовано і справедливо. У цьому світі не буває конфліктів.

Звичайно, ідеального світу не існує. І це – головне розчарування в житті Терезів. Тому вони постійно прагнуть досягти особистої досконалості.

9. Вони справедливі.

Терези – ідеальні начальники. Вони вміють управляти енергією інших людей і при цьому не використовують свій навик в корисливих цілях.

Для Терезів дуже важлива справедливість, тому вони ніколи не вимагають від інших більше, ніж ті можуть дати.

Терези відносяться до роботи з непідробним інтересом і цінують здорові відносини в колективі. Так що вони самі роблять все, щоб підтримувати в ньому гармонію і розслаблену зосередженість.

10. Вони – справжні романтики.

Терези люблять глибоко і всім серцем. Якщо вам пощастило і вас полюбив хтось із людей, народжених під цим знаком, можете бути впевнені: ви потрапили в хороші руки!

Терези хочуть, щоб їх партнери знали і відчували, що про них піклуються. Вони здатні і на маленькі приємні сюрпризи, і на широкі жести. Якщо у вас був чи триває роман з Терезами, знайте: що б не трапилося, ви будете пам’ятати про нього все життя!

11. Вони вміють отримувати задоволення від життя.

Терези – як правило, дуже культурні люди. Вони цінують своє соціальне оточення і природу. Зазвичай вони начитані, добре поінформовані і стильно одягнені.

Вони в рівній мірі можуть оцінити і барвистий захід, і глибоку просвітницьку бесіду. Саме ця здатність знаходити задоволення в усьому дозволяє їм зберігати розслабленість і спокій в житті.

12. Вони працюють на совість.

Хоча Терезів часто вважають ледачими, насправді, вся справа у виборі кар’єри. Якщо обрана дорога підходить Терезам, то в своїй сфері вони доб’ються будь-яких висот!

А ще Терези завжди досягають успіхів у соціальному житті, тому що ніколи не зупиняються на сходах своїх досягнень. Вони терпіти не можуть посередність і завжди вимагають більшого – і від себе, і від інших.

13. Вони обожнюють пригоди.

Терези не можуть довго сидіти на одному місці і не терплять монотонності. Для них життя обов’язково повинне чергуватися з цікавими подіями, авантюрами, подорожами і т. д.

Знайшовши людину схожого темпераменту, вони можуть стати по-справжньому щасливими. Так що якщо ви любите пригоди, тримайтеся за Терезів обома руками! Не пошкодуєте!

14. Вони дуже привабливі.

Терези часто мають магнетичну зовнішність, хоча, зрозуміло, далеко не всі їх можна назвати красенями і красунями. Їх краса – в природності.

З цієї причини їм не потрібно наполегливо працювати, щоб зробити свою зовнішність помітною. Вони не домагаються визнання навмисно, але все одно отримують його. Особистість Терезів притягує практично всіх – без винятку!

15. Вони не бувають егоїстами.

Терези – віддані партнери, які ставлять ваші потреби вище своїх власних. Але вони не схильні вірити в любов з першого погляду.

Вони обережні, і з ними ви навряд чи можете розраховувати на швидкий розвиток відносин. Вони шукають по-справжньому міцний зв’язок. Але зате знайшовши його, вони оточать вас такою турботою, про яку інші можуть лише мріяти.

You cannot copy content of this page