fbpx

День із потужною енергетикою: головні можливості та небезпеки дзеркальної дати 22.11.22

Такі дати називають дзеркальними.

Чергова дзеркальна дата цього року припадає на сьогодні – 22.11.2022. Цей день п’яти двійок нумерологи називають енергетично потужним. Це означає, що сміливі починання мають бути дуже успішними, але за умови, що людина докладе до їх реалізації максимум своїх сил і талантів, а не перекладатиме на інших свої обов’язки.

Вважається, що таке поєднання двійок допоможе бути більш рішучими навіть тим, хто зазвичай сумнівається у своїх силах, тому невпевнені люди можуть сьогодні демонструвати переконаність у своїй правоті та легко досягати поставленої мети. Дуже важливо слухати свій внутрішній голос і слідувати лише своїм переконанням, не слухаючи тих, хто намагатиметься збити вас зі шляху.

Щоб у цю дзеркальну дату людину супроводжував успіх у всіх сферах діяльності, потрібно пробачити старі образи і не тримати ні на кого зла. Інакше справи можуть буксувати буквально на рівному місці.

Яскравий успіх у сфері фінансів може чекати на того, хто не боїться ризикувати, тільки ризик має бути виправданим, а не безрозсудним. Крім того, будь-який крок має бути прорахований, імпровізацій краще уникати.

Астрологи не радять цього дня витрачати багато грошей, інакше можна пробити пролом у своєму грошовому добробуті. Для залучення удачі та багатства астрологи рекомендують у цю дату віддавати перевагу одягу та аксесуарам червоних та рожевих відтінків, уникаючи уникати похмурих тонів.

Нумерологи вважають, що в день п’яти двійок особливо легко знаходити порозуміння з людьми, тому вдало можуть проходити переговори, навіть якщо на успіх у них людина спочатку не розраховувала.

You cannot copy content of this page