fbpx

День тижня, в який ви народилися, багато що розповість про ваш характер

Багато хто вірить, що зірки мають серйозний вплив над характером і долею людини. Дата і навіть час народження теж роблять свій вплив … А як щодо дня тижня народження людини? Виявляється, він впливає на характер.

Понеділок

Турботливі, з багатою фантазією і широкою душею. Трохи мрійливі, часом страждають перепадами настрою. Їм важливо, щоб про них думали добре, тому вони в роботі проявляють незвичайну силу.

Вівторок

Обережні і сильні особистості. Тікати від проблем і конфліктів вони не вміють і не стануть. Вони вирішують всі питання відразу на місці.

Середа

Здібні учні та відмінні наставники. Вони все життя чогось вчаться, весь час намагаються освоїти щось нове і стати краще. Негативною стороною їх характеру є переоцінювання своїх сил і схильність до самозамилування.

Четвер

Перешкоди вони долають із завидною легкістю. По кар’єрних сходах піднімаються досить швидко. Як не дивно, але фортуна їх любить, тому їм часто щастить в лотереях і вони завжди виходять сухими з води.

П’ятниця

Милі, розумні, творчі і талановиті. Вони домагаються хорошого успіху в музиці. Скромність і щирість робить їх улюбленцями колективу, а ось невпевненість в собі навпаки руйнує перспективи на світле майбутнє.

Субота

Сумні і трохи розсіяні. Песимісти. Але дуже обдаровані особистості. Вони не часто ризикують, віддаючи перевагу йти довгим, але перевіреним шляхом до успіху. Вони терплячі, вперті і замкнуті в собі. Часом можуть бути жахливими егоїстами.

Неділя

Рішучі, добрі. Вони легко знаходять спільну мову практично з усіма. Вони досить розумні і самовіддані. Їх люблять у колі друзів і вважають душею компанії.

You cannot copy content of this page