fbpx

День тижня, в який ви народилися, може багато розповісти про ваш характер

Багато хто вірить, що зірки мають серйозний вплив на характер та долю людини. Дата і навіть час народження теж чинять істотний вплив. А як щодо дня тижня народження людини? Виявляється, він чи не найбільше впливає характер.

Понеділок – дбайливі, з багатою фантазією та великою душею. Трохи мрійливі, часом піддаються перепадам настрою. Їм важливо, щоб про них думали добре, тому в роботі вони виявляють неабиякий хист.

Вівторок – обережні та сильні особистості. Втікати від проблем та конфліктів вони не вміють і не хочуть. Вони вирішують усі питання одразу на місці.

Середа – здібні учні та відмінні наставники. Вони все життя чомусь навчаються, постійно намагаються освоїти щось нове і стати кращими. Негативною стороною їхнього характеру є переоцінювання своїх сил та схильність до самолюбування.

Четвер – перешкоди вони долають із завидною легкістю. Кар’єрними сходами піднімаються досить швидко. Як не дивно, але фортуна їх любить, тому часто їм щастить у лотереях і вони завжди виходять сухими з води.

П’ятниця – милі, розумні, творчі та талановиті. Вони досягають непоганого успіху в музиці. Скромність та щирість робить їх улюбленцями колективу, а ось невпевненість у собі навпаки позбавляє перспективи на хороше майбутнє.

Субота – сумні та трохи розсіяні. Песимісти. Але страшенно обдаровані люди. Не ризикують, воліючи йти довгим, але перевіреним шляхом успіху. Вони терплячі, вперті й замкнені у собі. Іноді можуть бути великими егоїстами.

Неділя – рішучі, світлі та добрі. Вони легко знаходять спільну мову практично з усіма. Вони досить розумні та самовіддані. Їх люблять у колі друзів та вважають душею компанії.

You cannot copy content of this page