fbpx

Депутатів Миколу Тищенка, Романа Мулика та Олексія Кузнєцова викрили на брехні у деклараціях

Депутати від “Слуги народу” Микола Тищенко, Роман Мулик та Олексій Кузнєцов не вказали у своїх деклараціях майна на 2,5 млн. грн. Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) вже склало адміністративні протоколи щодо них, про що повідомило на своєму сайті.

Протоколи направлено на розгляд до Печерського районного суду міста Києва щодо:

«Романа Мулика, який в декларації за 2020 рік не вказав земельну ділянку та зазначив недостовірні відомості про вартість чотирьох земельних ділянок, двох паркомісць та квартири. Загалом перевіркою встановлено недостовірність внесених відомостей на загальну суму понад 1 млн гривень.

Миколи Тищенка, який не вказав автівку марки MERCEDES-BENZ S430, 2003 року випуску, яка належить йому на праві власності із 17.06.2003, у щорічній декларації за 2020 рік. За оцінками експертів, вартість автомобіля на дату набуття права власності могла становити близько 500 тис. гривень.

Олексія Кузнєцова, який вказав недостовірні відомості про вартість двох житлових будинків, нежитлового приміщення, автомобілю VOLKSWAGEN TRANSPORTER 2006 року випуску та земельної ділянки, яку він орендує. Загалом перевіркою встановлено недостовірність внесених відомостей на загальну суму понад 1 млн гривень», – йдеться в повідомленні.

Депутатам загрожує штраф від 17 тис. грн до 42,5 тис. грн (ч. 4 ст. 172-6 КУпАП).

Фото: Апостроф.

08/23/2022

You cannot copy content of this page