fbpx

Діставайте шуби: синоптик повідомили про істотне похолодання

6 лютого в Україні очікується значне погіршення погодних умов, падатиме дощ та сніг, дутиме сильний вітер. Можливі хуртовини та снігові замети.

Про це на своїй сторінці в facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

“Наша жвава Петра, активний циклон, завтра, 6-го лютого, буде вже над Кримом. Тобто, його, циклона, центр. Тому негода у вигляді сильних опадів, супутні зимові несприятливі явища, ще затримаються на Півдні, Сході, окрім Харківщини, та на Дніпропетровщині.

Вдень до Заходу та Півночі України підгребе атмосферний фронт із північного заходу Європи, тому в цих регіонах випадатиме сніжок. Температура повітря нарешті змиє весняний макіяж і стане подібною на себе: вночі очікується 3-8 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, в Криму до +4+9 градусів.

Вітер буде північних напрямків, поривчастий, часом до сильного. Ну, й нарешті можна писати те, що минулими зимами пишеш щодня – на дорогах ожеледиця.

У Києві у четвер також буде слизько, вночі до -6-8 градусів, вдень потепліє до нуля. Вночі очікується ясна погода, із зорями, а вдень набіжать хмари і, скоріше в другій половині дня чи надвечір, випадатиме сніг.

Так що можна нарешті дістати чудову ондатрову 1978-го року чи норкову Zilli шапку-вушанку і відчути, як пощипує щоки від морозцю”– написала Діденко.

Читайте також: “Усі комунальні та дорожні служби підняті за тривoгoю”: до України йдуть два циклони які можуть спричинити транспортний колапс по всій країні

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page