fbpx

Діти Перемоги – Максим Фурман

Громадська організація «Союз українок» в м. Калуш поділилося історією юного хлопчика Максима, який через війну був змушений покинути рідне місто. Зараз він вчиться в Калуській гімназії в 7-му класі, а в вільний від навчання час, грає на трубі аби допомогти ЗСУ.

«Знайомтесь! Максим Фурман. Через війну він мусив переїхати до нового міста. Тепер він живе в Калуші, навчається у 7 класу Калуської гімназії. Проте змінюються лише міста, але любов до України та бажання жити у вільній державі – незмінні!», – йдеться в повідомленні.

Трубу хлопчику передали з дому недавно і він вже встиг зібрати 1352, 50 копійок, які приніс разом з мамою до волонтерів «Союзу українок»

«Вдячні юнакові за довіру та чуйне серце. Подяка батькам за виховання сина. Пишаємося! Бо наша сила – це пам’ятати, хто ми є. І бути українцем та патріотом, де б ти не був, і скільки б тоді не було років», – подякували волонтери юнакові та батькам.

 Також вони додали, що не обов’язково вміти грати на музичних інструментах аби допомогти ЗСУ, адже найменший внесок – це допомога Збройним Силам України пришвидшити Перемогу.

Фото: Союз Українок.

10/11/2022

You cannot copy content of this page