fbpx

Дівчат чекав дивовижний сюрприз: хтo пoкинув шоу “Холостяк” у 8 випуску

У п’ятницю, 27 квітня, на телеканалі СТБ вийшов восьмий випуск романтичного реаліті “Холостяк-8”, головним героєм якого є співак Рожден Анусі.

Цього разу ефір вразив своїм розмахом і красою. Дівчата зробили неймовірну подорож у часі. Учасниці відчули смак справжнього королівського життя, а деякі з них навіть зблизилися з Холостяком в iнтuмній обстановці. Про те, які ще сюрпризи чекали учасниць, розповість “Обозреватель”.

Так, минулого тижня Рожден забрав Наташу на побачення прямо з церемонії троянд.

“Я хочу спокутувати свою провину і почати проводити більше часу разом з тобою”, – сказав він у відповідь на докір дівчини.

Уже з перших хвилин восьмої серії Холостяк з учасницею виявилися у дивовижному місці і спробували втілити в життя мрію Рождена.

Читайте також: НАДЯ ДОРОФЄЄВА ЗАЧАРУВАЛА ШАНУВАЛЬНИКІВ НЕЙМОВІРНО ЯСКРАВИМ ТА МОДНИМ ОБРАЗОМ (ФОТО)

“Я дуже сильно люблю автомобілі і все, що пов’язано з ними. Я хотів запросити її у свій світ, щоб вона відчула ті ж самі емоції. Це буде дуже круто”, – пояснив Холостяк.

Але через образу і ревнощі Наташа виявилася не готовою розділити з ним його приcтрaсть.

“Ризикувати своїм життям? Заради чого?” – сказала на емоціях дівчина.

Незвичайно красиве і романтичне побачення чекало і Іванку. Для того, щоб дівчина розкрилася, Рожден підготував їй насичені пригоди і результат перевершив його очікування.

Не забув Холостяк і про вечірку, яку обіцяв влаштувати дівчатам.

“Я вирішив виконати їх прохання, але по-своєму”, – сказав він.

“Хто куди збирався сьогодні: хтось в Монако на прогулянку, хтось в Париж на обід, хтось на дискотеку …” – розповідають учасниці.

Але їх чекав дивовижний сюрприз. Дівчата занурилися в чарівну атмосферу 19 століття. Манери, вишуканий флiрт, палацова розкіш … Тільки ось справжнє аристократичне життя виявилася не кожній дівчині по зубах.

А церемонія троянд у цей день перетворилася у шикарний королівський бал. Кожна з фавориток хвасталася розкішним бальним платтям і намагалася отримати заповітну квітку від вишуканого добродія – Рождена.

Як вам фінал випуску? #холостяк8

Допис, поширений Холостяк СТБ (@holostyakstb)

Рішення Рождена Анусі про те, хто ж залишає проект у восьмому випуску, здивувало всіх. Холостяк заявив, що в цей раз з шоу не йде ніхто. Епізод романтичного реаліті каналу СТБ завершився тим, що Рожден запросив на побачення Олю і Яну, оскільки не впевнений, з ким із них готовий далі будувати відносини.

You cannot copy content of this page