fbpx

Дівчата на роботі пригостили цим салатом, дуже мені сподобався – оригінальний і не забитий

Як багато салатів ви вже перепробували? Щоразу перед святами, напевно, будь-яка господиня голову ломить, що ж приготувати такого, щоб хоч трошки здивувати гостей.

Всі салати вже давно випробувані, і м’яко кажучи, вони сильно приїлися. В Інтернеті є багато цікавих рецептів, але хочеться, щоб салат був дійсно смачним, і його собівартість виправдовувала себе. Ми знайшли подібний рецепт і з задоволенням ділимося ним з вами.

Нам знадобитися куряче філе, два ківі, два яйця, сире яблуко, твердий сир, корейська морква. Всі інгредієнти потрібно натерти на товстій тертці, а курку дрібно подрібнити.

Кожен інгредієнт слід викласти шаром і перемазати майонезом. Послідовність шарів наступна: в самому низу курка, потім ківі, яєчні білки, яблуко, твердий сир, корейська морква, жовтки.

Виходить неймовірно смачний салат. Завдяки ківі, він навіть у чомусь пікантний. Обов’язково беріть собі на замітку і дивуйте гостей. Або просто порадуйте себе, а чому б і ні.

А який салат у вас улюблений? Можливо, ті до яких усі звикли, олів’є або крабовий? А може якийсь дуже новий і сучасний рецепт?

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page