fbpx

Дівчaта! Виявляється готувати зефір легко і просто! Прeкрасний рецепт зефірок з мандаринами і корицею. Готувала з донькою — смачнющі

Дівчaта! Виявляється готувати зефір легко і просто! Прeкрасний рецепт зефірок з мандаринами і корицею. Готувала з донькою — смачнющі Джерело

Напередодні зимових свят особливо затребуваний повітряний зефір зі смаком мандарина і кориці: освіжаючі цитрусові нотки і теплий аромат головної спеції сезону зливаються в єдиному солодкому ансамблі.

Читайте також: —Ти до мене, що, жалітись прибігла? Та я так все життя живу і нічого. Менше хвостом крути і більше чоловіка люби, і все гаразд буде. От тоді я зрозуміла, що треба тікати

інгредієнти

  • Яблуко 100 г
  • Цукрова пудра 300 г
  • Вода 60 мл
  • Мандариновий сік 60 мл
  • Мандаринова цедра 1 ч. Л.
  • Яєчні білки 1 шт.
  • Агар-агар 6 г
  • Кориця на смак

Як приготувати мандариновий зефір з корицею

  1. Приготуйте яблучне пюре: подрібніть м’якоть блендером або натріть на тертці. При бажанні додайте трохи м’якоті мандарина. Потім змішайте пюре з цукровою пудрою (100 г) і підігрійте до однорідності.
  2. В окремій каструлі змішайте сік мандарина, воду, 200 г цукрової пудри і агар-агар. Варіть сироп 5 хвилин після закипання, після чого зніміть з вогню і дайте йому трохи охолонути.
  3. Солодке яблучне пюре змішайте з білком і корицею. Збuйте міксером до стійких піків. Потім тонкою цівкою вливайте сироп з агар-агаром, продовжуючи збuвати і збільшувати потужність.
  4. Потім додайте цедру і перемішайте зефірної масу лопаткою.
  5. Помістіть масу в кондитерський мішок (чи просто пакет). Відцідіть зефіркu і дайте їм застигнути за 10-14 годин, після чого склейте половинки. Залишається тільки присипати цукровою пудрою і подати до чаю.
  6. Єдина складність, яка може вас чекати між кроками приготування – натирання мандаринової цедри: вона дуже м’яка, і її збір займе трохи часу, але це варто того.
  7. Ідентично цим рецептом ви легко приготуєте зефір з лимоном і м’ятою, апельсином і імбиром. Особливість зефіру на агар-агар в тому, що він застигає навіть при кімнатній температурі, тому не намагайтеся замінити його желатином.

Мандариновий зефір з корицею: для підняття настрою

Смачного!

You cannot copy content of this page