fbpx

Дізнайся особливості свого характеру по групі кpoві

Група кpoві людини не залежить від раси, cтаті або віку. Вона передається у спадок і до кінця життя незмінна. Як відомо психогенетиці, група кpoві у досить великій мірі визначає наші нахили, характер і схильності. Це підтвердили дослідження понад мільйона жителів японських островів.

Яка група у вас?

I група

Володарі цієї групи кpoві енергійні, товариські, у них міцне здоров’я, сильна воля. Ці люди досить стійкі до різних неврозів, швидко відновлюють свої сили після напруженої розумової чи фізичної праці. У них присутня здорова емоційність, реакція на найрізноманітніші форми спілкування, вони невтомні в прагненні до успіху і лідерства. У той же час дуже ревниві, дещо метушливі й амбітні. Все це, однак, не заважає їм бути хорошими друзями і колегами. Домагаються вони успіху здебільшого на керівних постах, не розмінюючись на несуттєві, з їх точки зору, дрібниці. Людям з цією групою кpoві корисна адекватна фізична праця, і їм мало шкодить aлкoгoль.

II група

Ці люди старанні і обов’язкові, сумлінно ставляться до роботи, невтомно працюють навіть в умовах сильного стресу. Хоча такі «подвиги» потім відображаються на їх здоров’ї – знижується імунітет і збільшується втома. Хороші друзі і, як правило, люди творчі, добре розвинені, з почуттям смаку і власної гідності, здатні до різноманітних форм активної діяльності. У всьому люблять і надають перевагу гармонії, спокою і порядку. Чутливі, терплячі і доброзичливі. Однак основною проблемою, яка турбує їх самих і їх близьких – це їхнє невміння розслабитися. Людям з другою групою обов’язково треба приймати вітамінні комплекси – у них постійно знижений імунітет.

Читайте також: Перевірте чи вони у вас є: ці 10 звичок знищують пам’ять

III група

Таку групу кpові мають люди делікатні і тактовні, вразливі, спокійні, але пред’являють дуже високі вимоги – до себе і до оточуючих. Як правило, це індивідуалісти – явні, неприкриті, схильні чинити, як подобається саме їм. Вони мають добре розвинені адаптивні можливості і легко до всього пристосовуються, гнучкі і не страждають через брак уяви. Іноді вони бувають владними. Однак бажання бути незалежними іноді може перетворитися в їх слабкість.

IV група

Найчастіше ці люди керуються в житті бурхливими емоціями та почуттями, які беруть верх над здоровим глуздом і тверезим, адекватним розрахунком. Однак по житті спокійні й урівноважені. Зазвичай їх люблять друзі і знайомі. Вони вміють розважати, тактовні і справедливі по відношенню до оточуючих. Але іноді бувають різкуватими. Крім того, з важкістю приймають рішення, бо звикли збирати до 95% інформації про потрібну справу, в той час як часто слід швидше діяти. Вони мислителі. Найбільше конфліктують самі з собою.

You cannot copy content of this page