fbpx

Дізнайтесь ким ви були в минулому житті за датою народження

Минулі життя накладають відбиток на ваше життя теперішнє. Аналізуючи деякі особливості, можна дізнатися, якою була ваша роль у минулому житті, і ким ви були. Одним із способів це дізнатися є нумерологія.

Минуле життя за датою народження

Для початку потрібно розрахувати своє число народження. Все дуже просто: додайте між собою всі цифри у вашій даті народження.

Наприклад, дата народження людини – 13.05.1980.

1+3+0+5+1+9 +8+0=27.

Наступний крок – це доведення отриманого числа до однозначного:

2+7=9.

Тепер зі свого числа ви можете дізнатися, чим ви займалися в минулому житті.

Що це означає?

Число 1

Якщо у вас є творчі нахили, то, найімовірніше, ви працювали у сфері мистецтва, були власником великої бібліотеки або великого зібрання творів мистецтва. Також ви могли бути зайняті механікою або ж працювати у сфері будівництва.

Число 2

Дуже ймовірно, що за наявності таких особливостей, як у вас, ви перебували на державній службі або ж працювали у якісь благодійній організації. Ще один варіант – це так звана сценічна людина, тобто той, хто займається театром або танцями.

Число 3

Цілком ймовірно, що в минулому житті ви були викладачем, оратором або військовим. Будьте впевнені в тому, що ваші передчуття і прогнози, які в більшості випадків виправдовуються, приходять до вас неспроста. Вони можуть вказувати на вашу причетність до езотеричних практик або до релігії.

Число 4

Один з варіантів вашої зайнятості в минулому житті – це заняття механікою, в процесі якого ви створювали і збирали нові прилади, проводячи різні експерименти з ними. Друга можлива сфера вашої зайнятості – це грошовий оборот. Люди з даним особистим числом і сьогодні легко знаходять себе в області неквапливої роботи з матеріальними питаннями.

Число 5

Ваше минуле життя могло бути пов’язане з областю законодавчої влади, ви могли бути адвокатом або суддею. Ще один варіант вашого минулого втілення – продавець або актор бродячого цирку.

Число 6

Дуже ймовірно, що в минулому житті ви були світилом медицини або служили в церкві. При цьому ваша діяльність приносила користь не тільки оточуючим людям, ви самі жили своєю професією. Це означає, що ви були досить заможною людиною, яка могла надавати людям допомогу і робила це.

Число 7

Ви дуже допитливі, найімовірніше, це відгомін вашого минулого життя, де ви могли таємно вивчати свою улюблену алхімію або працювати викладачем. Ще один варіант зайнятості в минулому житті – це ювелір або кухар.

Число 8

Судячи по даті народження, у минулому житті ви могли бути суддею або ж займатися продажем землі та нерухомості. Ви також могли бути чудовим політиком. Найчастіше у таких людей успішна кар’єра і швидкий професійний ріст.

Число 9

У минулому житті ви майже напевно колекціонували ювелірні прикраси чи важливі артефакти. Професія, в якій ви були зайняті в минулій інкарнації, найімовірніше, пов’язана зі світом моди і мистецтвом.

You cannot copy content of this page