fbpx

Дізнавшись про існування суперника, Андрій вирішив першим зробити Наталі пропозицію руки та серця.

Дізнавшись про існування суперника, Андрій вирішив першим зробити Наталі пропозицію руки та серця. Вона відповіла так, але щастя це нікому не принесло.

Ну подобалася Наталя Андрію і все. Вже йому й родичі та друзі скільки разів казали, що ця дівчина має зовсім інші цінності. Але він уперся – мовляв, люблю її і все одно вона буде моєю.

Щоправда, слова свої не поспішав підкріплювати справою. Все ходив до неї, але крім декількох побачень у них так поки що нічого й не було.

Але одного разу Андрій дізнався, що має суперника. До них у селище до батьків-пенсіонерів заїжджав кілька разів на місяць міський залицяльник.

І ніби їх кілька разів бачили разом із Наталкою. Красень Віктор мав біляве кучеряве волосся, благородний кадик і симпатичну родимку на підборідді.

Тут уже Андрій не витримав. Купив квіти та подарунки, гарно одягнувся і помчав до Наталочки додому. Її батьків він застав у сумними, а саму дівчину – у сльозах.

Слово за слово, вдалося з’ясувати, що Наталя чи то погано розлучилася з красенем Віктором, чи він її покинув. Звідси й сльози. Але Андрій вирішив, що це його шанс, і запитав її батьків – чи згодні віддати свою дочку за нього заміж.

Тільки потім, через місяці, Андрій зрозуміє, чому батьки Наталі, які раніше ставилися до нього прохолодно, цього разу мало не зацілували.

Просто, як з’ясувалося, тоді всі вони справді були у відчайдушній ситуації і пропозиція Андрія ​​виявилася для них справжнім порятунком від ганьби.

Сама Наталя, щоправда, особливої ​​радості не показувала. Але зуміла видавити із себе слово «так». «Нічого, притремося – полюбимося», – розмірковував схвильований Андрій, і почав готуватися до весілля.

Він намагався не думати про чутки, що ходили довкола вагітності дружини. Хоча Андрій у цьому й не дуже розбирався, але йому здавалося, що вже через кілька місяців після весілля живіт не може бути таким великим.

А з того моменту, як Наталя втішила його вагітністю і до моменту народження сина минуло, за підрахунками Андрія всього – на – всього місяців шість. «Але, може, передчасно народилася дитина?», – припускав наївний хлопець.

Проте, малюк народився цілком здоровеньким, Андрій був без жодних роздумів радий. Коли Наталю із сином виписували, на виході вона віддала малюка новоявленому татусеві.

Той обережно взяв на руки цього малюка, з усмішкою глянув на нього. Такий смішний … Маленький, зморщений, дивно так губками ворушить. А це кучеряве біляве волосся і крихітна родимка на підборідді … Десь він уже все це бачив …

You cannot copy content of this page