fbpx

Для справжнього чоловіка його жінка – завжди на першому місці

Справжній чоловік ніколи не поставить свої потреби вище за потреби коханої людини. Він робитиме все, що від нього залежить, аби бути впевненим в тому, що його жінка знає і щодня переконується, що вона для нього – найважливіша.

Так, ми повинні визнати це: у нашому світі повно хлопців, для яких їх жінки, – не більше, ніж “один з варіантів” або корисна, на даний момент, опція. Замість того, щоб піклуватися про свою обраницю, вони насправді просто користуються нею. І це, м’яко кажучи, ненормально. Вони не просто не поважають своїх коханих – вони їх просто не помічають по-справжньому.

Так, справжніх чоловіків досить мало, і їх важко знайти. Але прошу: якщо ви шукаєте справжнього чоловіка, ніколи не здавайтесь і не погоджуйтеся на того, хто вас не заслуговує. Я навіть не говорю про те, як гірко ви жалкуватимете через неправильний вибір.

Справа в іншому: коли-небудь ви обов’язково знайдете справжнього чоловіка, який буде ставитися до вас так, ніби ви сонце і місяць водночас.

Він піклуватиметься про вас завжди, і ви це відчуватимете щохвилини. Він підтримуватиме вас в найсміливіших мріях так, ніби вони його власні. Він постійно доводитиме вам, що йому не все одно, що ви відчуваєте і думаєте. Він буде стежити за тим, щоб ви ніколи не відчували себе самотніми або втраченими.

А найголовніше – справжній чоловік ніколи не кине вас в складні часи. Він не сховається від них за книжкою або у барі з друзями, а сяде з вами і обговорить проблеми, які тепер, – одні на двох.

І ви заслуговуєте зустріти саме таку людину. Ви заслуговуєте, щоб бути з тим, хто не гратиме вашими почуттями і серцем. Того, хто любитиме і турбуватиметься про вас, навіть коли ви будете психувати та нервуватися.

Такий чоловік також може забути про річницю вашої зустрічі, і він, природно, не буде ідеальним. Але він буде ідеальним для вас. Справжній чоловік ніколи не зламає вас і не змусить сумніватися у ваших стосунках. Навпаки, він докладе всі зусилля, щоб стати для вас особливим і дивовижним.

Розумію, що усе це може звучати занадто фантастично. Занадто добре, щоб бути правдою, але такі чоловіки існують. І коли ви, нарешті, знайдете його, точно зрозумієте, що про що мова.

Іскра, яка проскочить між вами, не буде схожа ні на що на світі. Ви упізнаєте його серед мільйонів інших.

Повірте, справжні чоловіки ще не вимeрли, немов динозаври. І якщо ви віритимете і шукатимете, то обов’язково знайдете такого.

Довіртесь своїй інтуїції і не погоджуйтеся на менше, ніж заслуговуєте. Всьому – свій час. Просто треба навчитися чекати. І вірити!

You cannot copy content of this page