fbpx

Дмитро довго ходив кімнатою не розуміючи що тепер робити і як жити далі. Щойно почута розмова рознесла його звичне життя на мільярди малесеньких шматочків – не збереш

Дмитро раптом відчув, що його дружина віддалилася та ніби, як розлюбила його. Довго думав і вирішив зрештою дізнатись її реакцію на новину, що він її залишає.

Написав дружині листа, повідомивши, що втомився від неї і більше не хоче жити разом. Звісно, Дмитро розумів, що вчинок дещо дитячий, але він мав розуміти і сам бачити її реакцію на цю новину.

Поклавши лист на столик, сам Дмитро заховався під ліжко, що стояло поруч . Він сподівався почути, як вона засмутиться, почне плакати, дзвонити знайомим.

І ось нарешті вона повернулась. Покликала його і не почувши відповіді зайшла до кімнати. Зупинилась поруч зі столиком і узяла лист. Прочитала. Дмитро аж дихати забув, очікуючи її реакції. Але вона спокійно узяла ручку і щось там, на тому ж папірці написала.

Потім переодяглася, насвистуючи веселі мелодії, підспівуючи та пританцьовуючи на місці. Дружина була швидше щаслива, ніж засмучена і пригнічена.

Дмитро ледь не плакав у своєму сховку. думав, що гірш не буде, але де там!

Дружина взяла телефон та набрала номер. Вражений чоловік почув:

– Привіт дорогий. Я вже зібралася і виїжджаю до тебе. Щодо мого чоловіка не хвилюйся – він пішов. Чекай на мене, любий!

Вона радісно підстрибнула і вийшла з кімнати.

Через деякий час чоловік почув, як відчинилися й зачинилися вхідні двері, — дружина пішла… Засмучений і зі сльозами на очах, він виліз з-під ліжка.

Довго ходив кімнатою не розуміючи що тепер робити і як жити далі. Щойно його життя розлетілось на мільярди малесеньких шматочків – не збереш.

Аж ось погляд упав на записку, що лежала на столі. Крізь сльози він прочитав: «Я бачу твої лікті, що стирчать з-під ліжка. Хоча б взуття і одяг сховав – конспіратор. Я в магазин за хлібом. Став чайник, коханий».

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page