fbpx

Дні сили на місяць березень 2019 року

Найсильніші енергетично потужні дні в березні, коли шанси на успіх зростають у декілька разів!

Дні сили – енергетично потужний час, коли шанси на успіх зростають у декілька разів.

Ці моменти ідеально підходять для того, щоб привернути удачу і змінити життя. Березень обіцяє бути багатим на сприятливі дні.

Успіх очікує нас не тільки в дні сили. У березні і без того буде багато вдалих моментів, оскільки протягом місяця в нашому розпорядженні буде потужна підтримка зірок, особливо якщо звіритися з щомісячним гороскопом.

Ну а для старту важливих справ можна вибрати дні сили – особливо сприятливі моменти, коли вдасться змінити своє життя.

Ці дні будуть наповнені особливою енергетикою. Ось, на чому слід сконцентрувати свою увагу, щоб спіймати удачу за хвіст.

6 березня

Молодий місяць у знаку Риби – чарівний час, який допоможе вам змінити своє життя. Це прекрасний час, щоб позбутися від проблем, вирішити давні питання, розрахуватися з боргами. Не чекайте Нового року чи чергового понеділка, 6 березня – це день нових звершень, самопізнання та змін.

7 березня

Дуже потужний енергетичний день, який принесе багато змін. У вас раптово відкриються очі на багато речей, які здавалися раніше цілком прийнятними, настане осяяння, завдяки якому, ви переглянете своє життя і поставите нові цілі, змінивши своє життя на краще.

12 березня

В цей день буквально будь-яка справа буде приречена на успіх. В сукупності з правильним і неспішним підходом до фінансової сфери, вам вдасться домогтися успіху. Не бійтеся ризикувати, фортуна на вашому боці.

Читайте також: Три знака Зодіаку, під якими народжуються найпрекрасніші жінки

12 березня – сприятливий день для вирішення фінансових питань, підписання важливих документів і початку нових справ.

19 та 20 березня

Це дуже сприятливі дні для налагодження родинних зв’язків і врегулювання сімейних конфліктів, тому сміливо обговорюйте з партнером гострі теми, займайтеся вихованням дітей і спілкуйтеся з батьками.

У ці дні ви дуже гостро відчуєте роздратування від ситуацій, які вас не влаштовують в роботі або в особистому житті. Переглянете свою поведінку і ставлення до цих речей і постарайтеся знайти вихід із ситуації, будьте готові змінюватися, щоб стати успішнішими і щасливішими.

26 і 27 березня

Ці дні якнайкраще підходять для навчання, саморозвитку та особистісного зростання. В кінці березня Місяць набуде аспект з Юпітером, що дозволить реалізувати будь-які, навіть найбільш сміливі й ризиковані плани. Це прекрасний час для вибору нових орієнтирів у житті, постановки цілей, зміни роботи, придбання нерухомості, переїзд, всі важливі зустрічі та переговори також плануйте на ці дні – все складеться найкращим чином.

За матеріалами.

03/06/2019

You cannot copy content of this page