fbpx

Дні великої удачі у серпні

У місячному календарі серпня є дні, в які енергія небесного світила максимально позитивна. У цей період можна досягти великих успіхів в будь-якій сфері. А нові починання будуть вдалими. Важливо використовувати всі можливості, щоб змінити життя на краще, пише Главред.

1 серпня 2022 – зростаючий Місяць у знаку Діва – 5 місячна доба – один з найважливіших днів місяця. Сьогодні можна закласти фундамент майбутніх успіхів. У цей день потрібно проаналізувати свої досягнення і намітити цілі на найближчий час. Ініціатива і напористість стають ключами до успіху. Варто йти до задуманого, не зменшуючи обертів. Важливо відстоювати свої принципи і точку зору.

3 серпня 2022 – зростаючий Місяць у знаку Терези – щоб досягти максимальних результатів ділової активності слід проявити уважність до дрібниць і стежити за словами. Самоорганізованість і дисципліна допоможуть досягти бажаних висот. В особистому житті настає час змін – можливо, ваші стосунки перейдуть на більш високий рівень. Нові знайомства можуть перерости в міцну дружбу або романтичне захоплення.

8 серпня 2022 – зростаючий Місяць у знаку Стрільця – енергетично потужний день. Він може принести запаморочливі перемоги і виконання найзаповітніших бажань за умови раціонального використання ресурсів. В людині може прокинутися потужна енергія і якщо неправильно нею розпорядитися, це призведе до серйозних наслідків. У цей день важливо продумувати кожен крок, усвідомлювати наслідки свого вибору і доводити розпочате до кінця. Сприятливо займатися розширенням сфер діяльності.

9 серпня 2022 – зростаючий Місяць у знаку Козеріг – цей день не залишає місця бездіяльності і ліні. Ви зможете проявити свої сильні сторони і професійні якості, проявляючи ініціативу. На 12 місячну добу справа, в яку ви вкладали багато часу і сил почне приносити перші результати. Енергетика дня може сприяти виконанню бажань. Сприятливо не тільки брати, а й ділитися добром. Благодійність і допомога тим, хто опинився в складній життєвій ситуації, милосердя і співчуття повернуться сторицею.

18 серпня 2022 – спадаючий Місяць у знаку Тілець – творчий потенціал зростає. Сприятливо займатися улюбленою справою або пробувати щось нове. Навчання і саморозвиток принесуть свої плоди незабаром. Можна вирушати в поїздки або подорожі. В особистому житті – це час зближення і розквіту романтики.

Фото: ілюстративне.

07/29/2022

You cannot copy content of this page