fbpx

“До чого бути готовим Знакам Зодіаку в 2019 році”: кому особливо не метушиться, а кому треба буде постаратися

Лев

У квітні все слід розставити по своїх місцях: обмежити коло спілкування і побільше часу проводити наодинці зі своїми думками. Не беріть участі у березні в авантюрах і проявляйте обережність у справах. Якщо вам все-таки не терпиться відправитися на вечірку, краще це зробити на початку літа.

Діва

Прагнення до самовдосконалення піде на користь. Правда, зусиль доведеться докласти в лютому чимало, але зміни в оцінці колег підкажуть, що ви на правильному шляху. В особистому житті постарайтеся дотримуватися позиції веденого – вважайте це також роботою над собою.

Стрілець

Якщо ви перестанете метушитися в січні, ваші справи тут же підуть в гору. В кінці березня будь-яка дрібниця може вам здатися приводом для конфлікту, тому з різкими перепадами настрою краще боротися. Постарайтеся розслабитися в серпні, і ви побачите, що ваші проблеми не варті зайвих нервів.

Козеріг

Невелике охолодження в стосунках з коханою людиною в лютому не завадить реалізації ваших спільних планів. Головне – бути послідовним у своїх діях. Стійте на своєму в серпні і не показуйте слабкість. Рано чи пізно ваша правота буде оцінена по достоїнству.

Водолій

Для вас січень – саме час взяти на себе побільше різноманітних справ: чим активніші ви будете, тим пліднішим буде результат. Витрачайте менше часу на порожні розмови і будьте більш уважними з тими, хто стоїть нижче вас по службових сходах.

Риби

Спокій і розважливість – складові вашого успіху протягом всього року. Уміння прислухатися до порад тих, хто старший і досвідченіший, швидше призведе до поставленої мети. У червні вам буде супроводжувати удача, але за умови, що ви будете більш терпимі до оточуючих.

Овен

Початок року, а саме січень, – сприятливий час для всього нового. Відвідавші вас в лютому ідеї нехай і не реалізовані на той момент, варті того, щоб їх поберегти на майбутнє. У вересні НЕ картайте себе за безтурботну поведінку: головне – серйозніше ставитися до витрат.

Телець

Вас може здивувати нерозуміння оточуючих протягом усього року. Але не робіть поспішних висновків. Ретельно проаналізуйте свої вчинки і намагайтеся не афішувати свої наміри. Не плануйте занадто багато справ на березень – відпочинок вам в той час дуже необхідний.

Терези

У березні присвятіть час налагодженню нових відносин, які будуть складатися цілком вдало. У квітні і в листопаді корисно відвідати старих друзів і поговорити по душах. При цьому розмови про роботу повинні бути під суворою забороною.

Скорпіон

Ви можете переоцінити свої можливості у жовтні, тому участі в серйозних заходах краще уникати. І нехай вам важко побороти вроджену самовпевненість, в травні своїми принципами доведеться поступитися. Вже зовсім скоро, а саме в червні, ваші успіхи будуть залежати від уміння наполягти на своєму.

Близнюки

Не починайте задумані справи, поки не будете до кінця впевнені у власних силах. Якщо трапиться нагода поїхати у відпустку в червні, візьміть з собою кохану людину: з огляду на вашу зайнятість, це буде відмінним шансом реабілітувати себе в її очах.

Рак

У вересні ви можете піддатися ностальгії за літом. Женіть сумні думки геть. Частіше згадуйте про своїй чарівності і привабливості, не соромтеся переконувати в цьому оточуючих. Тим більше що особливих зусиль вам для цього не доведеться прикладати.

You cannot copy content of this page