fbpx

“До кінця життя буду шкодувати”: батько Меган Маркл вперше прокоментував весілля донечки, яке він дивився по ТБ

Томас Маркл повинен був вести свою доньку до вівтаря, але натомість разом з усім світом дивився пряму трансляцію вінчання Меган і Гаррі по телевізору. Як зазначив американець у коментарі ЗМІ, весілля було дуже зворушливим і чарівним, пише Радіо Максимум

У той час, як Меган Маркл і принц Гаррі вимовляли клятву вірності в каплиці Святого Георгія, на тихоокеанському узбережжі Мексики була четверта година ранку. 73-річний Томас Маркл наодинці дивився весілля своєї дочки в лікарняній палаті. Замість нього наречену супроводжував до вівтаря новий тесть – принц Чарльз.

Як відомо, офіційна причина відсутності Томаса Маркла на весіллі дочки – перенесена oпeрaція на сeрці. Однак за кілька днів до церемонії з’ясувалося, що Томас робив постановочні фотографії для преси, від чого розгорівся скaндал.

У першому коментарі журналістам містер Маркл повідомив, що зараз почувається трохи краще, але він ще повністю не одужав.

Читайте також: ЗАКОХАНІ І ЩАСЛИВІ: ПРИНЦ ГАРРІ ТА МЕГАН МАРКЛ ПОВЕРНУЛИСЯ З РОМАНТИЧНОГО ВІКЕНДУ (ФОТО)

“Я до кінця свого життя буду шкодувати про те, що мене там не було, і я не зміг тримати свою дочку за руку в такий відповідальний момент… Моя дівчинка стала тепер герцогинею! Я так її люблю! Коли ви бачите, як ваша дівчинка виходить заміж, мимоволі пригадується все, що з нею пов’язано, з того дня, коли вона з’явилася на світ, з того моменту, коли я вперше взяв її на руки… Вона була така прекрасна і виглядала такою щасливою… Як би я хотів теж бути там і розділити її щастя!” – поділився Томас Маркл.

You cannot copy content of this page