fbpx

До України прибув благодатний вогонь, який зійшов у суботу, 7 квітня(відео)

Благодатний вогонь зійшов в Єрусалимі близько другої години дня. До України прибув благодатний вогонь, який зійшов у суботу, 7 квітня, в Єрусалимі, йдеться у сюжеті ТСН.

Благодатний вогонь доставила делегація Київського патріарха. Літак з делегацією нещодавно приземлився в аеропорту “Бориспіль”.

“Я вітаю всіх вас зі святом Пасхи. Ми отримали цей Благодатний вогонь за молитвами  всіх вірян з рук патріарха Єрусалимського Феофіла і привезли в Україну з благословення патріарха Філарета, щоб укріпити віру”, – сказав Владика Михайло, який у складі делегації Київського патріархату їздив за Благодатним вогнем.

Також відомо, що перед цим Благодатний вогонь прибув до Дніпра. Його доставили туди приватним літаком.

Читайте також: В день Благовіщення у храмі Грoбу Господнього зійшов Благодатний вогонь (відео)

Благодатний вогонь – це диво, якого чекають щороку і називають найбільшою загадкою християнського світу.

Як завжди, щоб стати свідками цієї події, від самого ранку біля і в самому храмі Гробу Господнього зібралися сотні тисяч прочан.

Як і звідки сходить символ благословення Божого, благодатний вогонь, – розгадати це за сотні років так ніхто і не зміг. Стається це за молитвою єрусалимського патріарха.

Перед тим, як той заходить у Кувуклію, ретельно перевіряють і його, і Гроб Господній.  А в перші хвилини після сходження, люди просто вмиваються вогнем, адже він не опікає.

You cannot copy content of this page