fbpx

До України увірветься поривчастий вітер та сніг з дощем: синоптики дали прогноз на останній день січня

Погода в Україні у п’ятницю, 31 січня, буде не надто привітною. Сильний поривчастий вітер разом зі снігом робитимуть негоду на усьому Правобережжі. Температура повітря подекуди знизиться до +2…+4 градусів.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй фейсбук-сторінці.

“Січень завершується в Україні парадом атмосферних фронтів. Завтра один такий зумовить мокрий сніг та дощі у західних областях, на Вінниччині, Житомирщині, Київщині. До вечора опади дійдуть до Одещини, Кропивницького з районами та до Черкащини.

Все, що не потрапляє у цей список – без істотних опадів. Карта.

Вітер буде південно-західний, поривчастий, сильний. Температура повітря протягом дня +1+5 градусів, на Півдні +4+9 градусів.

У Києві 31-го січня очікується волога погода, періодично мокрий сніг чи дощ, рвучкий вітер, денна температура повітря близько +3 градусів.

1-2 лютого в Україні, хоча й переважатиме, як ми кажемо “сира погода”, але потепліє, на Заході, наприклад, до +7+10 градусів, на Півдні до +12 градусів.

А на наступному тижні знову дещо похолодає. Градусні гойдалки триватимуть і в лютому, проте серйозні морози малоймовірні. Цьогорічна зима тримає фасон)”, – написала Діденко.

Читайте також: – Давай поміняємося дітьми? Мене з донькою додому не пустять … Люся, звичайно, дівчинку дуже хотіла, але …

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page