fbpx

До яких стихій відносяться Знаки Зодіаку

Знаки Зодіаку належать до певних стихій, яких всього чотири. Знати про те, яка стихія вам протегує, дуже важливо, оскільки саме вона багато в чому визначає ваш характер.

Всі ми різні, але в деяких аспектах ми дуже схожі. Це доводять багатовікові астрологічні спостереження. В ході досліджень астрологи дійшли висновку, що навіть вибір аромату духів дуже важливий для тих, хто хоче використовувати максимум потенціалу своєї стихії.

Стихія вогню

До стихії Вогню належать Овен, Лев, Стрілець. Головною відмінною рисою цих Знаків є підвищена агресивність і динаміка. Це люди-непосиди, особливо Стрілець. Представникам вогненної стихії необхідно постійно до чогось прагнути, чогось досягати.

Це природжені лідери, які вміють маніпулювати людьми. Найгірше це виходить у Овнів, але і вони теж мають досить хороший потенціал в цьому напрямі. Представники стихії Вогню погано справляються з поразками, особливо важко це дається Левам. Їм потрібно завжди і всюди бути першими – така їхня натура.

Це дуже пристрасні люди, готові повністю присвятити себе улюбленій справі. Те ж саме відбувається і в любові – вони вимогливі, але в той же час відповідають своїм же стандартам. Любов з представниками стихії Вогню не завжди проходить без “опіків”, але вона буде яскравіше будь-якої іншої. Стихія Вогню добре поєднується зі стихією Повітря.

Стихія Повітря

Повітряні Знаки Зодіаку – Близнюки, Терези і Водолій. Ці люди повністю виправдовують свою повітряну природу, адже вони легкі на підйом, з ними дуже просто знаходити компроміс, вони не тягнуть вас на дно, а навпаки, надихають. Саме тому з ними комфортно представникам Вогняної стихії.

Знаки Повітря відрізняються високим рівнем інтелекту, відмінною кмітливістю, харизмою і вмінням йти на компроміси. З ними легко посваритися, але так само легко прийти до згоди за лічені хвилини і навіть секунди. Вони не намагаються взяти своє за всяку ціну – найчастіше вони або скромні, або просто позбавлені бажання ставати багатшими і впливовішими.

У цих людей дуже розвинена інтуїція, тому їм щастить в роботі, бізнесі і любові. З іншого боку, у них є один дуже великий недолік – вони надмірно ревниві і часто дуже егоїстичні. Якщо ви є представником стихії Повітря, то частіше користуйтеся ефективними змовами від ревнощів.

Стихія Землі

Телець, Діва і Козеріг – Знаки стихії Землі. Це дуже приємні люди. Їхні мотиви можуть бути егоїстичними, але вони ніколи не дозволять собі вчинків, які змусять страждати близьку їм людину. Ці люди вміють ставити себе на чуже місце.

Представники Землі дуже заздрісні, але не показують цього. Справитися з даними почуттям допоможуть п’ять ефективних способів. Це значно підвищить удачу представників Земних Знаків, навчить їх бачити в собі не вади, а сильні сторони.

Козероги, Тельці і Діви не бояться роботи. Набагато страшніше для них – втратити стабільність. Ці люди так сильно зациклені на своїй внутрішній рівновазі, що іноді бояться розвиватися, аби не міняти нічого в своєму житті. З цієї причини їм потрібна близька людина Вогняної або Водної стихії, яка змогла б надихати і мотивувати їх.

Стихія Води

Рак, Скорпіон і Риби – це Знаки Води. Їх відмінною особливістю є підвищена тяга до знань і неймовірно потужна інтуїція. Вони ніколи не забувають тих, хто їм колись допомагав, але ніколи не забувають і своїх ворогів. Ці люди відкриті для переговорів і примирення, але не потерплять нахабства.

З цих трьох Знаків найледачішими вважаються Риби. Це єдина причина, по якій представникам цього Знака складно добитися великих висот в бізнесі. Раки і Скорпіони геть позбавлені обмежень в цьому плані, адже вони знають, що все залежить від того, наскільки людина мотивована. Рибам в пошуках мотивації часто допомагають близькі.

У представників стихії Води дуже розвинене творче начало. Воно допомагає їм швидше знаходити рішення найважчих завдань. Якщо представники цих Знаків займаються мистецтвом, то їм немає рівних. Наздогнати польоти їх думок майже неможливо. Незвично складений інтелект не заважає їм бути потенційно хорошими лідерами. Найкраща сумісність – зі Знаками Землі.

You cannot copy content of this page