fbpx

Дочка Фреймут розповіла всю правду про конфлікт в їхній родині з нянею

Дочка Олі Фреймут розповіла всю правду про конфлікт в їхній родині з нянею.

Злата Мітчел поспілкувалася з журналістами програми “Зірковий шлях” на дитячому показі нової колекції одягу від українських дизайнерів, який днями стався в столиці, пише “segodnya“.

Злата Мітчел йшла по подіуму навіть незважаючи на те, що була з високою температурою. У залі дівчинку підтримувала бабуся Алла Фреймут. Юна модель ексклюзивно зізналася “Зірковому шляху”, що найближчим часом і сама стане дизайнером одягу.

“Це буде лімітована колекція, на дванадцять речей. Мені було дуже важливо запустити щось першою, і я буду першим таким маленьким дизайнером. Запускаємо ми її разом з дівчиною дизайнером зі Львова, яка мені допоможе все зшити. Ідеї всі мої”.

А ще донька знаменитої телеведучої, яку вона народила від англійця Ніла Мітчелла, розповіла, що після закінчення елітної американської школи в Києві, планує продовжити навчання за кордоном.

“У нас зараз багато суперечок. Мама хоче. Щоб я була в Англії. У мене громадянство британське. І вона каже – як ти британка і поїдеш в Америку? Люди роблять зовсім навпаки. Але я хочу бути в Америці. І це все”.

Дівчинка вперше розповіла про конфлікт відомої мами з нянею, яка довгий час працювала в їхньому будинку.

Нагадаємо, не так давно багатодітна телеведуча приголомшила розповіддю про одну зі своїх помічниць, як виявилося, потайки вдарила по обличчю її майже дворічного сина Валерія.

“Ця няня досить довго з нами була. Вона їздила з нами в різні поїздки. Вона стала для нас як член родини. Вона вся радісна, щаслива, а Валерій приходив повністю засмучений від неї завжди. Він потім сам сказав, що Марія його била”, – поділилася Злата.

You cannot copy content of this page