fbpx

Дочка Георгія Гонгадзе Соломія потрапила в число ста найкращих студенток Великої Британії

Дочка Георгія Гонгадзе Соломія потрапила в число ста найкращих студенток британських університетів і бореться за титул найвидатнішої студентки Великої Британії, пише ZIK.

The Tab Future 100 – це рейтинг британських студенток, націлених на значні досягнення в майбутньому. Вони змагаються за титул найвидатнішої студентки Великої Британії.

Під егідою компанії J.P. Morgan організатори конкурсу відібрали сотні видатних студенток з 25 університетів по всій Великій Британії, і аудиторія повинна була визначити, хто має стати номером один.

30 найкращих студенток будуть запрошені на ексклюзивний навчальний захід, який відбудеться в штаб-квартирі J.P. Morgan у Лондоні. Голосування закінчилося 18 квітня, о 17:00.

Читайте також: Школярка з Прикарпаття виграла рік безкоштовного навчання в Америці

Як член дослідницького центру Королівського Коледжу Лондона, американка українського походження Соломія Гонгадзе займається розробкою рекомендацій у сфері політики цифрової оборони. Вона також є помічником редактора Північноамериканського видання «Діалог» журналу «Політичне співтовариство» Королівського Коледжу Лондона. У 2016 році Соломія працювала над проектом в авторитетному аналітичному центрі Chatham House, роблячи переклади з української мови та беручи участь у створенні короткого документального фільму про зародження українського громадянського суспільства. Вона вивчає проблеми сучасних міст як молодіжний консультант із питань політики у сфері лондонського транспорту.

У 2017 році Соломія стала фіналісткою конкурсу «Політичний ідол» Інституту політики Лондонського Королівського Коледжу, де вона представила варіанти вирішення житлової кризи у Великій Британії. Крім того, вона є старостою курсу і представляє інтереси своїх однокурсників.

You cannot copy content of this page