fbpx

Дочки Ольги Фреймут і Олі Полякової попросилися в “Школу”(фото)

У кастингу взяли участь близько сімдесяти популярних українських блогерів і простих підлітків, за яких проголосували користувачі соціальних мереж і сайту “1 + 1”, пише “КПв Україні”.

Мріють знятися у другому сезоні серіалу і діти зірок. На кастинг прийшла 12-річна дочка ведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл і 13-річна дочка співачки Олі Полякової Маша. Дівчата, як і інші підлітки, мали всього дві хвилини, щоб проявити себе перед камерою і запам’ятатися продюсерам стрічки.

– Я мрію стати актрисою, режисером і дизайнером. Вже навіть почала розробляти свою першу колекцію одягу, – зізналася за лаштунками кастингу дочка Ольги Фреймут – Злата. – Для мене дуже важливо проявити себе в серіалі “Школа”, адже він дійсно розповідає про сучасне життя молоді, тому і став таким популярним. Мама дуже підтримувала мене, коли я вирішила взяти участь у кастингу, і радила залишатися собою.

Цікаво, що Ольга Фреймут активно агітувала своїх підписників в Інстаграм голосувати за дочку. А ось Оля Полякова навпаки – порадила Маші домагатися успіху тільки своїми силами.

Читайте також: Чари Кейт Міддлтон: яk вдaлось герцогині так гарно виглядати після пoлoгiв

– Коли я вирішила взяти участь у кастингу, попросила у мами підтримки в соцмережах, – розповідає Маша Полякова. – Але вона сказала, що я повинна всього в житті добиватися сама – від цього перемоги будуть тільки приємнішими. Тому сьогодні я тут для того, щоб мати можливість проявити свій талант. Щоб вразити продюсерів стрічки, я можу, наприклад, скакати на коні або танцювати.

Тільки трьом щасливчикам, які прийшли на кастинг, вдасться зіграти в продовженні серіалу. Вони будуть визначені за підсумками голосування на 1plus1.ua і рішення продюсерів.

Щоб підтримати майбутніх колег по майданчику, актори серіалу Яніна Андрєєва, Ірина Кудашова, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук і фіналістка “Голосу країни-8” Анна Трінчер також приєдналися до процесу кастингу майбутніх зірок. Актори поділилися секретами успіху, підбадьорювали хлопців і робили спільні фото з ними.

Злата Мітчел

Маша Полякова

You cannot copy content of this page