fbpx

Додайте сіль у ваш шампунь і ви вирішите одну з найголовніших проблем з волоссям

Ви навіть не можете собі уявити як додавання солі в ваші косметичні засоби може вплинути на ваше волосся і шкіру. Кожен день ми використовуємо сіль для приготування їжі, вона є практично у всіх рецептах.

Важко собі уявити, що сіль можна використовувати не тільки для їжі, але і для підтримки краси свого тiла, шкіри і волосся.

Виявляється, що додавання невеликого кількості солі в ваші засоби особистої гігієни зробить ваше волосся і шкіру здоровими, м’якими і сяючими.

Наприклад, дві столові ложки солі, додані в ваш шампунь зроблять ваше волосся менш жирними. Ви помітите різницю вже після декількох застосувань!

Примітка: сіль, яка використовується в наступному рецепті – морська.

Читайте також:  Результат перевершив всі мої очікування: 3 секрети миття волосся від фахівця-трихолога

Пілінг тiла

Змішайте стакан кокосової олії (переконайтеся, що вона органічна і першого віджиму) з двома чайними ложками грубої морської солі. Добре перемішайте і нанесіть отриманий скраб на тiло під час прийняття душу.

Пілінг ніг
Сіль зможе вирішити і проблеми з грубою шкіpою на нoгах. Змішайте чашку оливкової олії з двома столовими ложками морської солі. Нанесіть суміш на ступні і втирайте кілька хвилин. Після двох-трьох процедур шкіра буде помітно м’якшою.

You cannot copy content of this page