fbpx

Додайте в шампунь всього 3 копійчаних інгредієнти і забудьте про випадіння волосся

У вас почало сильно випадати волосся? Зачіска сильно поріділа? Скористайтеся перевіреним рецептом відновлення волосся в домашніх умовах! Всього 2 простих інгредієнти перетворять ваш шампунь в засіб, повний вітамінів! Спробуйте.

Ви знаєте, що є причиною випадання волосся? Експерти кажуть, що випадіння волосся пов’язане з різними факторами, такими як стрeс, вагiтність, менoпауза, втрата ваги і т.д, повідомляє Елки Зеленые.

Але й інші причини можуть прискорити цей процес і сприяти втраті волосся. Стрeс може викликати гoрмональний дисбаланс і привести до надмірної втрати волосся.

Ми представляємо вам рецепт домашнього шампуню, який може допомогти вирішити цю проблему.

Як зробити свій власний домашній шампунь від випадіння волосся?

Перше, що вам потрібно – це придбати природний шампунь з нейтральним вмістом рН. Можете використовувати звичайний дитячий шампунь. Цей шампунь використовується в якості базового інгредієнта, так само нам знадобиться ще 3 інгредієнта.

Необхідно додати ефірну олію розмарину. Вона ідеально підходить для збільшення припливу крові до шкіри голови, забезпечуючи тим самим міцність волосся. Крім того, вам знадобиться ефірне масло лимона. Воно освіжає і є відмінним антисептиком.

І третє, що вам знадобиться – 2 краплі вітаміну Е, які можна купити в аптеках.

Вітамін Е дуже корисний при випаданні волосся. Він зупинить цей жaxливий процес.

Спосіб приготування:

Додайте 10 крапель ефірного масла розмарину і 10 лимонного ефірного масла в шампунь. Потім додайте 2 капсули вітаміну Е. Добре збовтайте перед використанням шампуню.

Спосіб застосування:

Дуже важливо використовувати цей домашній шампунь через день. Нанесіть його на волосся і ніжними масажними рухами втирайте в шкіру голови протягом декількох хвилин. Залиште діяти на 10 хвилин. Потім змийте теплою водою.

Ви будете вражені результатами. Вже через кілька тижнів ви помітите, що ваше волосся почало рости і перестало випадати!

You cannot copy content of this page