fbpx

Додому повернулися години за дві, адже у затор потрапили. Відчинили двері і отетеріли, вони просто не могли повірити своїм очам. Переглянулись і поволі зайшли одне за одним

Характер у Олениної мами дуже складний. Чоловік Олени, Ігор, відноситься до тещі добре, а для молодої жінки будь-яке спілкування зі своєю мамою дається непросто.

Жінки давно не можуть порозумітися, тому Оленка намагалася спілкуватися з матір’ю поменше, поки літня жінка не занедужала. Якось її мамі стало зовсім зле, молоді люди відвезли її на обстеження.

Після виписки літню жінку забрали до себе на деякий час.

Одного дня Оленина мама зателефонувала до доньки на роботу і попросила терміново повернутись додому. Щось вона встати з ліжка не змогла. Олена одразу зателефонувала чоловіку і вони вдвох полетіли додому.

Додому повернулися години за дві, адже у затор потрапили. Відчинили двері і отетеріли, вони просто не могли повірити своїм очам.

Літня жінка стояла з віником і підмітала підлогу! Хоча приїхали вони тільки тому, що та скаржилась на самопочуття.

– Мамо, тобі ж зле було! – здивовано сказала Олена.

– Не можу я в бруді такому сидіти. Залишили мене в такому свинарнику! – пробурчала жінка похилого віку, продовжуючи підмітати підлогу.

– Я вчора ввечері пилососила, он і робот пилосос їздить, прибирає. Де ти бруд бачиш мамо? — почала виправдовуватися Олена.

– Значить, у тебе завжди так? І це ти чистотою вважаєш?

З мамою Олени розмовляти і доводити щось було марно, тому молода жінка мовчки понесла пакунок із продуктами на кухню. Зазирнула у холодильник, а там майже нічого не лишилося: ні супу, ні кастрюлі з котлетами.

– Мамо, а де все?

– Викинула я котлети твої. Запах якийсь був підозрілий. Винесіть сміття, – простягла теща відро чоловікові Олени. – І суп кислий був якийсь, вилила.

– Я ж його зранку варила!

– Це замість того, щоб спасибі сказати, ти ще невдоволена?

Мама обурено облишила віник і почала гриміти каструлями в кухні. А Олена зі сльозами на очах роздивлялась спальню свою в якій її мама теж встигла «прибрати».

– Ти й у шафі нашій порядок наводила?

– Нічого я там не побачила такого. Речі тільки у тебе складені не правильно були. Та й заначка у вас надто мала,як ви живете без копійки за душею?

Тут уже не витримав завше стриманий чоловік Олени. Мовчки почав збирати речі тещі і попросив її на вихід. Сам же відвіз ту додому.

Олена тепер щодня їздить до мами, але не сама. Чоловік її супроводжує постійно. Не дає затриматись на довго і одразу відвозить додому. Так, тещу він любить і поважає, але є у нього золоте правило: «Чим далі, тим рідніші».

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

 

You cannot copy content of this page