fbpx

Додому цьогоріч на різдвяні свята я їхати не стала, адже так і не знайшла заміну. Вийшло ось тільки зараз вирватись і то на два тижні. Вирішила не їхати додому, а побути цей час у доньки в місті. Думала якраз із зятем познайомлюсь ближче, з онуком пограюсь. та чим довше я тут, тим важче мені стає, адже тепр розумію, куди насправді пішло мною зароблене

Додому цьогоріч на різдвяні свята я їхати не стала, адже так і не знайшла заміну. Вийшло ось тільки зараз вирватись і то на два тижні. Вирішила не їхати додому, а побути цей час у доньки в місті. Думала якраз із зятем познайомлюсь ближче, з онуком пограюсь. та чим довше я тут, тим важче мені стає, адже тепр розумію, куди насправді пішло мною зароблене.

Донька моя ніби як заміж вийшла, хоча й не офіційно поки. Зустрічаються вони вже два роки. Живуть на орендованій квартирі, адже “громадянський” Ольги залишив своє житло колишній дружині після розлучення.

На вигляд Матвій — чоловік непоганий. Підтягнутий, міцний, без шкідливих звичок. Не багатий, але й не лінивий. Оля його постійно нахвалює та розповідає, що вони планують одружитися. Мені було дуже приємно слухати і бачити, що дитина моя щаслива з-за кордону. Однак коли я приїхала, то зрозуміла, що тут є один вагомий нюанс.

Справа в тому, що Матвій дуже любить свою дочку. Думаєте, це прекрасно? Так, тільки він усі зароблені гроші витрачає на дитину від минулого шлюбу. Буквально усі і як я зрозуміла, основним бюджетом майбутньої родини є те, що я передаю доньці на життя їй онуку.

А майбутній зять мій не тільки платить аліменти, а й оплачує гуртки, одягає та годує доньку власним коштом, відправляє їй гроші на кишенькові витрати майже щоденно. Всі ним захоплюються і ставлять його за приклад. Воно то ніби й добре і прекрасно, але у нього нова сім’я ніби як є, проте він ніби й не розуміє цього.

Додому він гроші не дає від слова зовсім. Він лише оплачує половину вартості квартплати та скидається на продукти. Але, то мені донька так каже, бо за той час, що тут, я не помітила у них абсолютно ніяких “спільних” матеріальних планів на майбутнє. Тобто, якщо вони одружаться, моя донька може тільки мріяти про якісь спільні матеріальні блага. Я вже не кажу про житло, чи авто. Як вони будуть виплачувати? У нього жодної копійки зайвої не залишається, все йде для доньки.

Спеціально прослідкувала, як ставиться він до мого онука. Уявіть, що майбутній “татусик” навіть цукерки найдешевшої пасинку жодного разу не купив.

Так, він порядний. Немає нічого поганого в тому, що він любить свою доньку, але нова сім’я завжди буде на другому місці.

Нині його донька навчається у 8-му класі. Вона має всі новомодні гаджети, брендові речі, дорогий велосипед. Матвій оплачує їй репетиторів, заняття спортом та басейн. Вони навіть у гори не можуть поїхати на два дні, бо в нього після зарплати нічого не лишається. Адже він тато, на доньку витрачається.

Донька моя в декреті сидить із сином, я поїхала на заробітки спеціально, аби їй допомагати. Думала вона в місті швидше життя своє влаштує, та й онуку тут краще буде. Я їй практично всю свою зарплатню пересилаю, аби вона не мала ні в чому потреби. А по факту, практично утримую їх трьох, бо ж Матвій “тато”.

З донькою говорила, але чути вона мене не бажає. Говорить, що саме такий чоловік їй і потрібен і що він справжній мужчина. Вона щаслива і я бачу, що мої слова одним вухом влетіли, а іншим вилетіли.

І що тепер робити мені? Перестати гроші висилати, так за що вона житиме? Думала на квартиру їй збирати, але дивлюсь, з ким вона там житиме і не має вже в мене охоти на ту квартиру й заробляти.

Як бути? Прошу вашої поради. Донька в мене одна і себе шкода і її жаль, а як бути не знаю.

Може хто з наших жіночок-заробітчан підкаже мені як краще вчинити?

19,03,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page