fbpx

Доліталися – на росії масово звільняють пілотів

Після повідомлень у ЗМІ, що авіакомпанії Royal Flight (перевізник туроператора Coral Travel) та Azur Air (перевізник Anex Tour) планують звільнити близько 450 пілотів, російське видання MSK1 вирішили перевірити, як справи у регіональних авіакомпаній в умовах тотальних санкцій.

У татарстанській авіакомпанії “ЮВТ-Аеро” розповіли, що не набирають нових співробітників і не будуть скорочувати старих.

Авіакомпанія S7 заморожує проект лоукостера Citrus через відсутність постачання літаків Airbus A320neo.

Раніше телеграм-канал Baza повідомляв, що після введення санкцій “Аерофлот” та низка інших авіакомпаній – “Росія”, “Перемога”, Utair та “Азімут” – перестали приймати нових пілотів, які закінчили російські авіаінститути. За даними каналу, авіакомпанії зараз не мають вакансій і всі штати укомплектовані.

А авіакомпанія «Уральські авіалінії» ще у травні через різке скорочення обсягу перевезень відправила майже тисячу працівників додому. І через це зіткнулася з перевіркою прокуратури.

У прес-службі “Уральських авіаліній” E1.RU відмовилися прокоментувати ситуацію. Про те, що компанія відправила частину співробітників до простої, було відомо і раніше. Але не уточнювалося, що у такій кількості.

Цього тижня стало відомо, що авіакомпанія скасувала польоти на південь Росії на три місяці – до 30 вересня .

Нагадаємо, що польоти до цих аеропортів і без того неможливі вже зараз через війну з Україною.

Фото: з відкритих джерел.

06/09/2022

You cannot copy content of this page