fbpx

Доля дарує повний карт-бланш: астрологи передрікають хвилю удачі для шести знаків Зодіаку

Цікаві часи тільки настають, вважають астрологи. Астрологічний прогноз із 19 по 25 грудня.

З 23 грудня Місяць стає зростаючим і настає контрастний час, коли можливі зриви та емоційні перепади. У цьому сенсі найбільш критичними днями цього тижня будуть 20, 21, 22 та 23 грудня. У ці дні краще уникати сварок та конфліктів, бути вкрай обережними за кермом та на дорогах.

Не додасть оптимізму типовим знакам Зодіаку і перехід 19 грудня Юпітера до руйнівного 19-го градуса Козерога. Астрологи рекомендують найближчим часом бути уважними у фінансових справах, угодах тощо.

Головними щасливчиками цього тижня зірки обрали Раків, Скорпіонів та Риб. Знакам Води цього тижня щаститиме у всьому, бо зірки дають їм повний карт-бланш. Астролог рекомендує представникам цих знаків бути рішучими, йти до кінця і не зупинятися на півдорозі. Пік удачі у справах на них чекає у другій половині тижня. У своїх рішеннях не варто озиратися на всі боки, потрібно якомога частіше слідувати за своїми відчуттями, інтуїцією і не боятися проявляти більше креативу.

До чарівної смуги везіння потраплять і люди, народжені під знаками Землі. Цього тижня “командна гра” принесе Тельцям, Дівам та Козерогам чудові успіхи у справах та особистому житті. Знакам Землі варто пам’ятати, що важка праця не мине даремно, навіть якщо так здається на перший погляд. Насправді знаки Землі зможуть отримати від Всесвіту свої дивіденди, але якщо будуть відповідальними і працелюбними.

А ось Овнів, Стрільців та Левів до 25 грудня чекають то злети, то падіння. Людям, народженим під знаками Вогню, доведеться пережити період у чорно-білих тонах. Цим знакам Зодіаку краще менше проявляти ділової метушні і категорично не варто вибудовувати довгострокові проекти, успіху все одно не буде. З фінансової точки зору проблем не очікується, але ризикувати грошима точно не варто.

Не найкращі часи будуть біля знаків Повітря. Близнюкам, Терезам та Водоліям астрологи радять тимчасово по можливості поставити справи “на паузу”. Занадто багато загроз чекає на ці знаки Зодіаку цього тижня. Обережність допоможе знакам повітря залишитися на плаву і пережити все погане з найменшими втратами.

2022-й рік наближається до свого фіналу і, на думку астрологів, те, що відбувається цього року, – це лише репетиція того, що станеться в найближчому майбутньому.

You cannot copy content of this page